Nejste přihlášen/a.
obrazek:
vídávám ho v Řecku, Kypru...a nevím, co je to za rostlinu.. tedy spíše keř, poradí te mi prosím a zda by v našich podmínkách mohl rust i zde
to růžové by mohlo být tohle
a to bílé je totéž : Lagerstroemia Indica, je vyšlechtěno mnoho barevných kultivarů této rostliny, pěstování zdá se být u nás možné
Ten růžový mi připomíná keř, kterému se říká Motýlí keř- budleja. Je několik druhů a barevných variant. havlis.cz/...
Také se kloním k tomu, že vše je bougenvillea.
doplněno 23.04.13 20:17:Na zahradu si to dejte, ale musíte si ji pořídit trochu jižněji. A pak to dojíždění, taky nic moc.
doplněno 23.04.13 20:18:Pořiďte si ji domů do květináče.
Děkuji za odpovědi...podívám se na to, ale zkjlamali jste mě :D myslela jsem že si to dám na zahradu..:D :D
Proč bychom Tě zklamali? Dej ho na zahradu. Jenom kolem budeš muset udělat vytápěný skleník...
Jo, je fakt krásná... Ale se sázením tady u nás musíš počkat na změnu klimatu
ahá...:D to jedině,ale nemám velkou zahradu , je to opravdu Bougainville...strašně se mi líbí...já jí chci
Marko, před lety jsme si přivezli větvičky bouganvileí z Chorvatska a podařilo se je zakořenit. Já jsem tu svou špatným zimováním nakonec umořila, kamarádka ji má dodnes - jako balkonovou rostlinu v květináči - v létě na jižní terase, v zimě na severním okně na chodbě, kde je světlo a chlad, ale nemrzne. Takže nezoufejte a zkuste to tak pěstovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.