Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Meloun vodní - sazenice

Od: patulinek12m odpovědí: 4 změna:

Dobrý den sháním sazenice melounu chci je skusit na zahradě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Většinou se melouny pěstují ze semene. Teda doma do vyššího kelímku od smetany a pod. dám zeminu, vložím jedno dvě semínka melounu, zavlažuji a čekám, až vyroste na dva nebo čtyři lístky. Potom vyklepnu z kelímku rostlinku i s kořenovým balem a zasadím do volné půdy, nebo lépe do skleníku. Podle klimatických podmínek u Vás.
doplněno 21.04.13 09:52: Sazenice by mohli mít nejspíš na tržnici
patulinek12me
hodnocení

Myslíte že už je budou prodávat sazenice melounu;)

Dobrý den,já jsem v létě vyndala normálně z melounu pecky a zasadila na zahradu pod petku a měla jsem jich asi 12,některé menší ale najedli jsme se.Když je budete zalévat,tak si zvyknou na vodu,a když je zalívat nebudete tak si na to taky zvyknou.Prodávají se normálně v obchodě.A ještě něco:rozřízla jsem tu petku na půlku a horním dílem jsem to přikryla,takže jsem to mohla zalívat bez sundavání.Už to tak dělám 4 roky a daří se. Přeji velkou úrodu!

patulinek12mes
hodnocení

Děkuju,skusímto asi koupím rovnou sazenice;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]