Nejste přihlášen/a.
Máme malýho hafíka, ale hrozně rád kouše dřevo a tak nám už rozkousal na zahradě vinnou révu. Neodolá dřevu. Kupovali jsme teď ovocné stromky a mám o ně strach. Čím jejich kmeny mohu obalit? Takovou tou bílou plastovou "trubkou" s dírami nebo čím? Děkuji!
Pes si kousáním takových věcí "čístí" zuby, takže možná by pomohlo mu koupit umělou kost. Taky napíchat kolem stromku nějaké silnější dráty (ve větší vzdálenosti), nebo naohýbat kari síť. Druhá možnost je psovi kousání znepříjemnit třeba pepřem nebo omotat stromky drátem napojeným na slabou elektřinu
Jak je ten hafík starý? Hryzání dřeva je zálibou a potřebou štěňat. Samozřejmě neš štěně vyroste, tak hryzat bude a bude. Tu hryzací kosti mohou pomoci, ale stoprocentně nezafungují, ale ty pet lahve mi přijdou jako dobrý nápat. Elektrický "ohradník" bych já osobně nezoušel, nevím, možná jsem moc úzkostlivý, ale neměl bych dobtý pocit. Přeci jen dásně jsou citlivější, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.