Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na krasny balkon

Od: ddasa* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,uz jste osazeli truhliky na balkone?Co do nich davate musaty,macesky,voskovky,petunie,uz jsem vse mela rada,bych neco jineho nejakou tu kvetinku nenarocnou a trochu previslou pekne kvetouci *smich*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

1x

Ahoj, mám pro Vás zajímavou inspiraci!

Co na krasny balkon
daniella*

Mně se zase líbí tato popínavka. *palec*

Co na krasny balkon #2
mowla*

Angchor Wat? - jo jo - tam je takových víc...

*smich*

ddasa*
hodnocení

Dekuji za odpovedi je to dobra inspirace *smich* ale v zime,bych nevedela kam ty rostlinky mam dat,aby nezmrzly.Neco mensiho na mensi balkonek nemate?

abara*
hodnocení

1x

Letos budu kombinovat dvě popínavky - chmel japonský a kobeu. Ty už jsem před-zasela, pak ještě přímo do truhlíku/nádob přidám klasické fazole a možná naspyu něco hrachoru nebo povíjnice. Předpokládaný výsledek je zelená stěna, kterou bude v základu tvořit chmel a do toho barevné květy ostatních popínavek.

Na podzim to vysypu na kompost a příští rok možná znovu, jsou to letničky.

Jinak z nepopínavých nedám dopustit na afrikány - dám je všude, kde to jde, přežijou sucho i přemokření, takže se nemusím strachovat, když nestíhám zalít, nebo panuje extrémní verze ročního období. Na podzim posbírám pár semínek a mám na příští rok.

ddasa*
hodnocení

souhlasim Afrikay jsou vdecny a dam tu povijnici ;) diky

hodnocení

0x

dobry den,balkon nemam,ale neva..ted jsem si udelala radost a osadila vetsi misu u vchodu.Do pozadi jsem dala malou previslou vrbicku-caprea k ni pomenky,macesky a zahradni sedmikrasky,ktere pekne kontrastuji s pomenkami a macesky zlute a modre.dnes jsem koukala v lidlu meli plno malych truhlikovek,afrikany,salvie,ale ty chtej vice slunicka.V oknech mam uz i muskaty a na zmrzliky dam pozor,treba je jeste schovam.

kopretina25*
hodnocení

0x

Ahoj,

v truhlíkách mám nyní nasázené macešky. Po zmrzlích ( v půlce května) vyměním za muškáty a petunie. Sousedka dáva na balkon sporýš převislou variantu. Vypadá to také velmi zajímavě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]