Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jak daleko mám nasázet odsebe vinou revu.
ZdravíčkoZáleží na tom,jak ji chcete pěstovat,pokud by to mělo být u kůlu,tak 2 metry,a pokud ji chcete nechat pnout,tak 3 metry
My ji máme cca 10 let,roste potvůrka jako blázen:DMinulý týden jsme ji stříhali,ty šlahouny dají zabrat,ale,výsledek pak stojí za to
Rádo se stalo,a nemračte se,práce šlechtí:D
70 cm asi stačí, uvidíte, jak to poroste. Hlavně se réva musí správně stříhat, hnojit a vyvazovat. Já mám révu zhruba taky tak daleko od sebe, taženou na šířku což je na JM klasika. Viděl jsem už i révu jednotlivě, ale to mi připadá divné.
Vy jste legrační Klacky...V zemi by měly být tři očka a na vrchu/venku/ jedno,nebojte se,ono to vyleze,ještě nenastala vegetační doba.Do konce měsíce by měly proutky obrazit,jak tak na ně číhám,už máme malé pupínečky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.