Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vinná réva - jak daleko od sebe

Od: patulinek12 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den jak daleko mám nasázet odsebe vinou revu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravíčko:)Záleží na tom,jak ji chcete pěstovat,pokud by to mělo být u kůlu,tak 2 metry,a pokud ji chcete nechat pnout,tak 3 metry;)My ji máme cca 10 let,roste potvůrka jako blázen:DMinulý týden jsme ji stříhali,ty šlahouny dají zabrat,ale,výsledek pak stojí za to:-P

doplněno 14.04.13 17:16:

Rádo se stalo,a nemračte se,práce šlechtí:D

patulinek12o
hodnocení

hm,dík já to musím přesadit mam jí asi70cm odsebe.:(

fribble*

Zkuste si přečíst zahradkarjerome.cz/... , jako začátečníkovi mi to moc pomohlo.

70 cm asi stačí, uvidíte, jak to poroste. Hlavně se réva musí správně stříhat, hnojit a vyvazovat. Já mám révu zhruba taky tak daleko od sebe, taženou na šířku což je na JM klasika. Viděl jsem už i révu jednotlivě, ale to mi připadá divné.

patulinek12
hodnocení

Zatím mi koukaj klacky asi deset centáku ze zemně:(

Vy jste legrační *smich*Klacky...V zemi by měly být tři očka a na vrchu/venku/ jedno,nebojte se,ono to vyleze,ještě nenastala vegetační doba.Do konce měsíce by měly proutky obrazit,jak tak na ně číhám,už máme malé pupínečky:)

host*

Jestli máte studnu, tak raději dál od studny. Vinná réva se táhne za vodou i hodně hluboko a pokud ji dáte blízko studny například jako ozdobu na pergolu, prorostou kořeny až do studny mezi skruže a může se zaplést i do sacího koše pumpy nebo čerpadla. Jinak to nevadí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]