Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvalka skalnicka modre kvetouci

Od: syfrig* odpovědí: 8 změna:

Zdravim-poradte trvalku skalnicku modre kvetouci rychle se rozlezajici odolnou nizkou-existuje?*nevi*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x
Existuje řada modře,či fialově kvetoucích,jedna z nich - Aubrieta x hybrida Blaumeise.JABRAKAdoplněno 26.02.13 17:56: Spíše modrá je - Lithodora diffusaJB

pohanka*
hodnocení

0x

nízká floxa - plmenek, není úplně modrý, ale do modro - fialova, nebo světlá modrá, velmi dobře pokrývá půdu, nebo modrý, nízký zvonek - skalničkový

doplněno 26.02.13 18:00:

opr. plamenek

hahanaj*
hodnocení

0x

modře kvetoucí hlavně na zpevnění svahu a okrajů je výborný barvínek

Trvalka skalnicka modre kvetouci

lidus*
hodnocení

0x

Na mé skalce modře kvete Hořec a hodně pokryvná a kvetoucí snad až do zimy Veronica, jelikož nejsem skalničkář a mám skalku jen pro potěchu oka tak se o ni moc nestarám.

doplněno 26.02.13 18:34:

Hledala jsem na nettu a jmenuje se to Veronica repens Big Blů (snad je to správně)

syfrig*
hodnocení

Dekuji Vam vsem Skalnik,uz mam ostatni si najdu na netu podle nazvu a koupim:)

doplněno 26.02.13 19:35:

Blbnu Barvinek mam a pekny diky

imrous*
hodnocení

0x

Ahoj. Mě se líbí modřenec. Rozrůstá se trsovitě.

hodnocení

0x

Ladonky? A ještě menší ladonečky? nejsou v trsech, ale jsou parádní! :)

limetka*
hodnocení

0x

Tařička - nízké hustě kvetoucí modrofialové koberce v časném jarním období.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]