Nejste přihlášen/a.
Na podzim jsem si posbírala semínka a teď netuším z čeho. Prosím prosím...
semínko jsem sebrala venku na zahradě, bude to nejaká okrasná asi letnička.svatojánský chléb to určitě není
doplněno 18.01.13 20:53:Lusk je asi 7 cm dlouhý a mírně chlupatý
doplněno 18.01.13 21:16:teď už si zas nejsem tak jistá , že by to měla být nějaká okrasná kytka.Možná něco z volné přírody, vhodné pro včely, jsem hrozná ,seberu všechno ,ale ta hlava.asi budu muset vyset a čekat co vyroste
doplněno 18.01.13 21:17:semínka mají tvar srdíčka
Tak to bude Lupina. Je to trvalka. Je růžová, bílá, modrá, červená...Najděte si květinu jménem Lupina a uvidíte, jestli jste ji na zahrádce měla. Nejde zaměnit. Jestli je to ona, poznáte ji. Já ji také mám a podle toho, co popisujete, lusky jemně ochmýřené, je to ona.
Babčo, vlčí bob = lupina /latinsky Lupinus/.
Protože taky nevím, měla jsem už na mysli kde co a nic to není, byla bych pro, aby tazatelka semínka na jaře zasela a pak nám vyfotila, co jí z toho vyrostlo. To už jistě pak budeme moudřejší. Jaga.
Máte pravdu. Nic jiného mi nezbývá než zasadit a počkat co z toho vyroste.Katalpa to taky není,prikládám foto lusku. wmap.cz/... poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.