Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název rostliny a péče (Guzmania?)

Od: tery001 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co je toto za rostlinu? pátrala jsem a myslím, že je to Guzmania, co myslíte? jen mě překvapuje, že listy nikdy nebyly rozvité jak to vidím všude na obrázcích... na rostlině se vytvořila nejspíš odnož, ale je dost malá na přesazení si myslim.. Díky za odpovědi

Název rostliny a péče (Guzmania?)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já tam žádnou odnož nevidím. Vidím jen suchem a nedostatkem živin utýranou rostlinku v naprosto nevhodném obalu na květináče. Květiny se sadí do květináče, který má dole dírku, aby přebytečná voda mohla odtéct. A aby nevytekla na nábytek, dává se obalu na květináče, přesně takového, jaký jste vyfotila. *hej*Pokud nikdo neuvidí listy, asi s naprostou jistotou nemůže určit rostlinu. *cert*Vy tu rostlinu musíte hooodně nenávidět, že je v takovémhle stavu!

tery001
hodnocení

kdybych jí nenáviděla, nestarala bych se o tom, co je to vlastně za rostlinku, abych věděla, jak ji zachránit... navíc ta rostlina kvetla, tak nevím, proč by mělo být všechno nevhodné.. A co je tedy tohle? to není odnož?

Název rostliny a péče (Guzmania?) #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]