Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krasny jehlicnaty soliter

Od: petrkk* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, nepozna nekdo, co je to presne za strom (v cervenem kolecku).

Nejaka Thuje? Jalovec?

Diky Petr.

doplněno 08.11.12 23:44:

Tady je foto v trochu lepsi kvalite..

unimates.co/...

Krasny jehlicnaty soliter

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Pro určení stromu by bylo vhodné detail větvicky

doplněno 09.11.12 17:53:

Thuje nebo cypřiš

hodnocení

0x

Petře, ¨děláš to dost neprofesionálně. Vyfotil bys pro nás 6 hezkých svlečených děvčat, zadečky k nám a zeptal by ses nás, která z nich je Máňa Také by nikdo nevěděl. .:D

Tohle je úplně stejné. Jak můžeme určit strom nebo keř z dálky? Chce to detail větvičky, detail listí /jehličí/. Z toho už se dá něco určit, takhle opravdu ne.

Takže něco jemnějšího. Jaga.

sebod*

Petře. Tleskám *hej*. Takhle podle mě vypadá dobře založená zahrada. Nádhera *palec*.

A pro bližší určení stromu - viz odpovědi výše.

luke237
To neni jeho zahrada. Je to nejaky obecny obrazek z webu. Dokonce podle me ani nepatri k te skole/asociaci, z jejichz stranek to je stazeno.
petrkk*

Toto je nejlepsi kvalita jakou mohu ukazat.

Diky Petr

petrkk*

Tady je 'detail' - lepsi to uz nebude:(

Krasny jehlicnaty soliter #2

hodnocení

0x

Buxus?

Pokud to není tazatelova zahrada a větvičky se nedočkáme, tak bych si tipla na buxus.

petrkk*

Moje zahrada to bohuzel opravdu neni. :(

Obrazek vetvicky tedy nebude.

Prave na svou zahradu bych moc rad nebo takoveho nasadil - bohuzel nevim co to je. Myslel jsem, ze to pro zkusene pestitele to nebude problem poznat, diky 'atypickemu' dvaru, mohutnosti a odhalenemu kmenu. Skoda:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]