Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za hrušku, kde koupit mladý stromek

Od: mytysek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím pozná někdo co je to za hrušku? Někdo mi říkal že se jedná asi o odrůdu viennská ale nevyznám se v tom. Rád bych si ji vysadil na nové zahradě, ale nenašel jsem prodejce. Nevíte ve svém okoli o někom. Díky za radu a pomoc.

Co je to za hrušku, kde koupit mladý stromek

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tuto odrůdu neznám a nenašla jsem jí ani v povolených odrůdách. Je ten název správný? Vzhledově se podobá i jiným odrůdám.

doplněno 05.10.12 14:14:

Chyba byla, že jste v dotazu hned nenapsal, že se jedná o starou odrůdu. Snad by vám poradili na stránkách zahrádkářů a pokud by jste měl štěstí, tak snad i kontakt na pěstitele. Je už ale málo pěstitelů, kteří se zabývají množením starých odrůd ve velkém.

mytysek*
hodnocení

Dobrý den. a na jaké odrůdy by jste to tipovala...ten název by měl být správně. ( databaze.dendrologie.cz/...)

To že by to mohla být tato odrůda mi přes internet sdělil jeden pěstitel starých odrůd (bohužel s tím že ji nemá v nabídce).

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud se budeš rozhodovat o koupi přímo u sadaře,asi ti i poradí.Podle umístění ti přímo doporučí typ a odrůdu.

JABRAKA

hodnocení

0x

podle obrazku se odrudy velmi tezko urcuji.Chce to primo za zkusnym sadarem,treba bude muset i ochutnat a znat jine info,doba zralosti sklizne atd.Vase uvedena odruda existuje,ale opravdu si netroufam rict,neda se to poznat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]