Velice se omlouvám, ale nepodařilo se mě vložit obrázek. I když jsem zaškrtl "Chci vložit obrázek (v dalším kroku)". V podstatě nevím jak udělat "další krok", abych mohl obrázek vložit. Pokud stisknu "Vložit", vloží se text bez možnosti připojit obrázek.
Nevadí, tak dlouho se chodí s obrázkem na Poradnu, až se to jednou povede. Nic si z toho nedělej. Na Tvou skalničku se už těším. Když jsem já začínala dávat obrázky, udělala jsem z toho taky pěkný guláš. Lidé mi radili a nakonec se povedlo. Povede se i Tobě, uvidíš. Jaga.
mirkara
Dostal jsem odvahu zkusit vložit obrázek ještě jednou.
Pokud rostlina kvete na jaře drobnějšími bílými zvonečky asi na 10 cm dlouhých stoncích, je to vyšlechtěný druh ROŽCE. Mám ho taky a opravdu pokryje všechno, i to, co pokrýt nechceme.Jaga.
doplněno 17.09.12 11:23:
Přesněji ROŽEC PLSTNATÝ.
mirkara
Díky moc! Je vidět, že mám co dělat s opravdovou odbornicí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.