Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozná někdo tento exotický strom?

Od: emiltlemil* odpovědí: 4 změna:

Neví někdo jaký druh stromu je na přiloženém obrázku.Vyfotil jsem ho mobilem v botanické zahradě v Puerto de la Cruz ale zapoměj jsem si přečíst jmenovku a teď by mě zajímalo o jaký strom se může jednat.Za případnou odpověď předem děkuji.

doplněno 07.08.12 22:10:

Omlouvám se za ten špatně vložený obrázek ale je to muj první dotaz zde a nějak se mi ho zřejmě z toho mobilu nepodařilo uvézt do správné polohy i když mě se v PC zobrazoval správně.

Pozná někdo tento exotický strom?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

polinek*
hodnocení

0x

dejte ho do správné polohy zkuste to,,také jsem tam byla ,,chci se podívat.Je to v LORO parku že? Máte ještě nějaké jiné?

doplněno 07.08.12 22:57:

ted nevím,,to asi není ON

doplněno 07.08.12 23:02:

ne to není On ,,musela bych to probrat. Pokud jsem ho fotila Mám jiné

Pozná někdo tento exotický strom? #2

mowla*
hodnocení

0x

Lepší fotka (nemyslím otočení - ale záběr na listy) by nebyla? - takto rozšířené dolní části jsou typické pro stromy rostoucí v bažinatých oblastech, ale je jich vícero druhů...

polinek*

tak to nemám zrovna ,fotila jsem to za pochodu..napište mi raději do schránky.Já si možná vzpomenu ..

doplněno 07.08.12 23:19:

,,myslím že Fikus

doplněno 07.08.12 23:38:

ale ty stromy ,které mám z kanárů mají všechny kořeny ,je tam také strom života a má více jak 800let. A není to bahenní strom.

petr123*
hodnocení

0x

Zkus to hodit na forum.priroda.cz/... , tam máš slušnou naději že to nějaký botanik pozná i z takové fotky.
Za mě je to prostě jen exotický strom *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]