Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cibule Mičurinka

Od: delta® odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny! Doslechla jsem se, že existuje cibule "Mičurinka". Je podobná šalotce, jen má větší cibulky. Neznáte ji? Kde se dá získat? Díky .:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Tak se říká cibulce Šalotka. Normálně jí všude prodávají.

doplněno 24.06.12 18:56:

Šalotka je na vaření vynikající, je malá a hodně aromatická.

Tady jsem našla odkaz. clanky.vareni.cz/...

Pěstování a skladování šalotky.

Pěstování šalotky není náročné. Sází se obvykle v březnu a sklízí na počátku léta. Půda by měla být spíše suchá než mokrá. Šalotka dobře snáší i mrazy. Z jedné cibule vyroste postupně trs několika dalších cibulí - proto se jí lidově říká množilka. Pokud necháte zaschnout nať, můžete ji v chladu skladovat až dva roky!

doplněno 24.06.12 19:07:

Ještě odkaz: vhpress.cz/...

Cibule Mičurinka

hodnocení

0x

V Kaufu měli banánovou cibuli. Opravdu vypadala jako malé banány. Jsem strašně zvědavá, jak chutná, ale byla drahá. Měl ji někdo?*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]