Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co je v přiloženém fotu za rostlinky. děkuji předem za vaše odpovědi
Dobrý den. Manžel tvrdí, že je to Cryptocoryne. Lidově tomu říkáme Kryptokorýny. Jsou v akvárku a je jasné, že chtějí kyselé prostředí. Jen můj názor.
doplněno 23.06.12 09:45:Když bude mít Cryptocoryna, kyselé prostředí, tak budou velké, široké, krásné listy. To jsme měli v akváriu, na začátku. Jak by měla vypadat? rybicky.net/...
doplněno 23.06.12 09:48:To druhé je odnož od Cryptocoryne.
moc děkuji za odpověď, taky jsem si myslela, že to bude cryptocoryna. chtěla jsem se ještě zeptat, čím mohu zvýšit kyselost vody, ale tak aby to neublížilo rybičkám.
Na kyselost vody v akváriu má vliv vše, co je v akváriu. Neměl by se používat, vápence, kovové rudy apod.
Odkaz na kyselost půdy.
Cryptocoryna, aby byla spokojená, měla krásné listy, potřebuje mít kořínky v písku. Vlastní zkušenost.
Dobry den,tezko z fotky urcit,koprovite listy ma ledacos.Npada me letnicka-krasenka,kosmea-cosmos bipinatus,to plaziva ze by rdesno-polygonum,Bistorta affinis-Persicaria affinis.Nevim,treba jsou to jine rostliny,zkuste lepe detaily.
měla jsem na mysli tu rostlinku vpředu s těma děravýma listama, v pozadí mám cabombu, předpokládám, že to čemu říkáte koprovité listy je to co mám v pozadí. stejně tak hledám název rostlinky z vrchní fotografie, kde vykukují dva zdravé lístky
doplněno 23.06.12 08:25:jen pro zajímavost se pohybujeme v sekci akvárium. jedná se o akvarijní rostlinky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.