Dobrý den, chtěla jsem poprosit o radu.Na jaře jsem koupila přísavníky a břečťany, ale bohužel se mi je nepodařilo zasadit tam, kde bych je chtěla mít, a tak jsem je píchla aspoň, každého samostatně do velikých květníků.Rostlinkám se daří pěkně, jsou krásné, zelené, přísavníky dokonce do podzimka začaly pěkně šplhat po domě, ale mám strach, aby mi je nespálil v zimě mráz, když jsou v květnících.Přísavníky jsou na nekrytém balkóně na severní straně a břečťany jsou na zahradě postavené na mulčovací kůře u tújí Smaragd /velké asi 40 cm/.Prosím, prosím, mám je nějak zazimovat?děkuji .Zuzka
Ahoj, břečťany bych zapustil i s květníkem do země, a jestli je to místo přísavníků definitivní, tak bych ty jejich květníky zabalil třeba do jutových pytlů, nebo udělal takovou bedýnku z polystyrénu a dal je do ní . Ale myslím si, že pokud jsou ty květníky dost velké, alespoň tak třicet cm v průměru, tak by to rostliny v nich mohly vydržet i bez nějakého zazimování...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.