Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte někdo tyto rostliny?

Od: ttpp odpovědí: 7 změna:

picasaweb.google.com/...

Prosím o pomoc, já si nevím rady.. :/ například mi je jasná kapradina, ale jaká.. Pokud se někdo vyzná, tak prosím :)

Děkuji moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x
ttpp
hodnocení

Děkuji,

náhodou jsem na to před chcílí narazil, ale díky :D

Každopádně, kdyby někdo znal ostatní..

poiu*

Ty ostatní se tu již řešily, ne?

ttpp
hodnocení

no jo no, ale měl jsem pocit, že se na to nikdo nedívá, protože tam už bylo x odpovědí..

Vy náhodou nevíte?

poiu*

Některé bych poznal, ale pokud mě paměť nešálí, stejné rostliny jsem již dával 2krát - včera a ještě pak dříve - vím, že Vám tam odpovídalo několik lidí. Jestli neodhalili všechny, tak sem dejte je, ale ne opět všechny.

tttttttt
hodnocení

Dával, ale to byly jiné, pak jsem přidal další pod to, ale protože se "babajaga" ani nikdo jiný ještě neozval, zkusil jsem je vložit znovu jako novou otázku.. Pak tedy ještě dnes..

Ahoj, babajaga se ozývá. Mám tady vnuka, je mu dnes právě 13 let a nemám čas. Promiň, zítra se ozvu. Vadí mi ale poněkud, že mícháš dohromady rostliny volně rostoucí a šlechtěné, tedy ze zahrádek. Takový mišmaš je na nic. Chtělo by to opravdu podívat se kolem sebe po lukách, lesích, příkopech a těch 30 rostlin máš za hodinu v lisu. O co? Zdraví Jaga.

Vyraz ještě dnes a určitě najdeš. Včera jsem jela parním vlakem s hlavou venku z okna a podle květů bych toho našla móóóc - štírovník, vičenec, čičorku, několik druhů hluchavek, řebříček, svídu, akát, hrachor, vikev, hořčici, řepku olejku, mák, kohoutek, bršlici, chrastavec...atd, atd. Nasbírej jich klidně třeba stovku, uvidíš, že těch 30 z nich nakonec vybereme a bude jednička jako Brno.;)

doplněno 28.05.12 16:25:

Už jsem poslala, ráno, ale na jiný dotaz. Dal jsi jich sem víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]