Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámý plevel

Od: zahradniczek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit, o jaký druh rostliny na obrázku se jedná. Nemůžu ji najít v žádném atlase. Roste volně mezi trávou na zahradě - ta se pravidelně seká a dává se králíkům. Nedávno jeden uhynul, tak mám strach, aby to nebylo právě kvůli tomuhle. Děkuji za odpověď.

Neznámý plevel

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

letos ho mám plný trávník ,nemám ještě tak vysoké rostlinkjako vy - loni se mi vysemenil i v záhoně a pak bíle rozkvetl-/drobné jakoby listopadky/ název nevím - bohužel .zkuste se zeptat na www.zahrada.cz

poiu*
hodnocení

0x

Dobrý den, vypadá to na zlatobýl kanadský, kvete žlutě - dokonce jsem ho viděl v květinářství jako řezanou květinu. *smich*

limetka*
hodnocení

0x

Nejspíš turan větevnatý (syn. hvězdník hubený) a pokud vím, není jedovatý.

doplněno 21.05.12 19:28:

Možná spíše turan roční.

doplněno 21.05.12 19:29:

Jo URČITĚ turan roční.

hahanaj*

ano limetko ,tak vykvéta ten co mám, je to on

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]