Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámý strom s lusky

Od: sarusajus odpovědí: 10 změna:

Nevíte někdo jak se jmenuje strom který má dlouhé, tenké lusky dlouhé asi 25 cm? Napište pokud možno co nejvíce stromů mám to totiž mít do školy. Děkuji za odpovědi :))

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

2x

Zdravím, dřezovec trojtrnný.

P. S. Naproti nám jeden krásný rostl, ale pak ho jedna nejmenovaná pojišťovna skácela a bude tam stavět novou pobočku. *bum*

doplněno 28.04.12 15:52:

Aha, tak dlouhé lusky - to bude spíš katalpa trubačovitá, jak uvádí hahanaj.

hahanaj*
hodnocení

0x

lusky mají katalpy, akáty, - ale měla by sis úkol bvyporacovat sám/a/

hahanaj*
hodnocení

0x

lusky mají katalpy, akáty- ale úkol se snaž vypracovat sám/a/

limetka*
hodnocení

0x

Laburnum watereri - štědřenec

figurek*
hodnocení

0x

Katalpa obecná, prý okrasná dřevina, která je ovšem pekelný a nezničitelný plevel. Je to ale hodně špatný nápad si Katalpu někam vysadit.

Štědřenec odvislý - lidově Zlatý déšť, taky pěkná plevel, ale aspoň že pěkně vypadá

Trnovník Akát - taky plevel. Kde se objeví akáty, tam za chvíli neroste nic než akáty.

Dřezovec trojtrnný - parková okrasná dřevina a plevel a ještě k tomu jedovatý plevel. *blee*

to by mohlo stačit. :)

poiu*

Tak koukám, že pro Vás jsou snad všechny stromy plevel. *fn*

Figurek,myslite opravdu Katalpu?nemysleli jste treba škumpu?Je tedy fakt ,ze ja mam druh katalpy co nekvete,tudiz se tu nevyseva,ale ta co ma lusky,ze by se v nasich podminkach tolik vysevala?Treba ano,ja nevim,nemam ji..Ale docela bych o ni stala,strasne se mi libi jak bile kvete.Ja jsem totiz pri nakupu popletla a koupila si druh Nana,ten nekvete a hlavne je maly,coz jsem potrebovala naopak.

figurek*

ano, myslel jsem přesně tu Katalpu, co tak pěkně kvete. Je to sice parková dřevina, ale jak povídám, rozmyslete si to. Můj otec ji kdysi vysadil vedle garáže, zplaněla, zdivočela a zbavit se jí prostě nejde.

Škumpu máme pro změnu před domem. *bum*

Stejne uplne nerozumim.Katalpa je vetsi strom.Vam se nejak rozrostla kolem?Jako z podrostu?u nas maji sousedi uz pekne velikou,moc se mi libi.Ona potrebuje dost svetla,takze volne prostranstvi,jinak se ji moc nedari.

dannula
hodnocení

0x

Myslím, že je to strom z jižní Ameriky = Katalpa.

Neznámý strom s lusky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]