Nejste přihlášen/a.
0x
Splečně s Jikrmanem tady čekám, s čím rádci ještě přijdou. Protože ani já to nevím a zajímalo by mě to. Ale modřenec má poupata i květy jako kuličky a tohle jsou spíš taková poupata podlouhlá. Já bych nejspíš tipovala na poupata hyacintů, i listy tomu odpovídají. Ale zase je fakt, že hyacinty jsou u nás už dávno odkvetlé.
Jaga.
Dejte sem obrázek znovu za několik dní, až to opravdu vykvete. Pak třeba budeme chytřejší.
Mně to hned přišlo jako hyacint, ale byl by nějaký vytáhlý a na jeho poupata už je fakt pozdě. Třeba to ale je starší fotka. ![]()
Uvidíme až to vykvete.fotka je aktualni.u nás v podkrkonoší ještě hyacinty kvetou viz foto.
doplněno 21.04.12 16:18: Nějak se nepodařil vložit obrázek..![]()

0x
Nedalo mi to a v knihovně jsemkytku našla.Kniha-Vaněk.Václavík-Cibulnaté a hlíznaté rostliny rostliny.
doplněno 22.04.12 17:20:Nechala jsem si zkopírovat- dlouhý název a křikládám fotku

To vypadá moc nadějně
...
Doplňuji ještě foto částečně rozkvetlé rostlinky.
doplněno 26.04.12 11:15: Dobrá odpověď ![]()

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.