Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte kaktusy?

Od: jenikbarchov® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mam par kaktusu a tak trochu jsem je loni narychlo zasazel a teď jsem se zamyslel nad tim že by bylo fajn je dat k sobě alespon podle toho jake potřebuji podmínky jenže problem je v tom že neznám ani nazvy a podle encyklopedie nejsem o moc chytřejší a raději si nechám poradit pokud někdo ví a je si názvy jistý :) rozhodně po nikom nechci aby procházel encyklopedie a hledal mi je :) pouze pokud někdo víte z hlavy hoďte mi sem prosím číslo a název :) díky moc :)

Poznáte kaktusy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

2x

1.Euphorbie

2.Opuntia microdasis kristata

3.Echinopsis eyriesii

podívej se na www.kakteen.cz

podle jejich stránek si určíš většinu svých druhů a až budu víc času, tak Ti pošlu pár zajímavých kaktusářských stránek

hodnocení

druhý obrázek

Poznáte kaktusy? #2
hodnocení

poslední třetí obrázek

Poznáte kaktusy? #3

figurek*
hodnocení

0x

nejsem znalec, kaktusy nerozeznávám, nevím jak rychle porostou ty ostatní, ale ten ježatý kaktus číslo třináct vám rychle vyroste do velikosti tenisáku. Můj otec kaktusy pěstoval a speciálně pak tady tento druh. Kvetou moc pěkně, velikým žlutým květem.

Mnoho zdaru. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]