Nejste přihlášen/a.
Zdravím všekny kytičkáře a prosím o jméno kytky. Dcera to dostala k narozeninám, a nevíme jak se o to starat. Aby alespoň zůstala zelená. Kdyby zase jednou vykvetla, bylo by to hezký ale...
A tak by mě zajímalo, jak se ta kytka jmenuje, a jestli až odkvete, se má cenu o ni starat dál, nebo jestli to je něco z řady "jednou a dost". Dík, Lui.
doplněno 26.02.12 08:38:Pardon ještě obrázek.
Moc díky. jakto že nemohu dát body? Nemám pod odpovědí volbu dobrá odpověď.
doplněno 26.02.12 09:43:Aha už vím jak je to s body. Otázka se zařadila do volné rubriky místo do kytiček, Admine proč?
Lui, kalanchoe se pěstuje v mnoha barvách - bílá, žlutá, oranžová, růžová, červená, karmínová... Já jsem nedávno také dostala žlutou. Je to tučnolistá rostlina, raději méně zalévat.
Jinak jsem ji už měla několikrát, pokaždé mi "odešla" tak během půl roku. Asi to s nimi neumím. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.