Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje

Od: frkotou* odpovědí: 11 změna:

potřeboval bycz vědět jak se jmenuje tahle kytka

Jak se jmenuje

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Muzete trochu popisem priblizit?Vyska ,trvalka a tak?Dik

jimmyfloyd*

tak tohle je bodlák určitě

ukulele*
hodnocení

0x

kytka se jmenjue Líčidlo jedlé

Jak se jmenuje #2

Tak jsem zase o neco vzdelanejsi.Ja porad premyslela,ponevadz kvet me prisel hrozne povedomi.Dekuji i ja.

Ten květ je Vám povědomý, protože se to tu řešilo už několikrát*smich*

des*

Kolem Brna jich rostou pralesy.

doplněno 09.01.12 10:43:

#ličidlo+jedlé

I to je mozne,ale myslim ze jednou v receptari,spis z toho povedomy.Tak snad uz nezapomenu.

hodnocení

0x

Líčidlo jedlé byla snad nejvíce dotazovaná rostlina loňské sezóny. Myslela jsem si, že už je konec a ejhle, ono i v lednu...;) Jaga.

doplněno 09.01.12 12:55:

Omlouvám se, napsala jsem to špatně, ono je to ve skutečnosti krátce: LIČIDLO.

ukulele*
hodnocení

0x

Je to velký módní hit posledních let, a já ho nemohu nikde sehnat, teda nikde, ptal jsem se ve třech zahradnictvích a tam mi řekli, že si mám říct sousedům, ale naši sousedi to nemají a já se stydím někde zastavit a škemrat. Už jsem to i ochutnal, chutná to jako ostružiny.

Vidíte, a u nás to roste volně v zámeckém parku.Plody jsou tmavočervené, opravdu podobné ostružinám, ale ochutnat bych si to nedovolila. Některé druhy jsou totiž jedlé a jiné ne a tolik se v tom zase nevyznám. Při mé smůle bych se určitě přiotrávila. *blee*Jaga.

ukulele*

já jsem to ochutnal a chutnalo to jako ostružiny, teda přiznám se, mělo to další pikantní příchuť, neboť kolegyně to vozila týden v autě, takže takové ,,lihové ostružiny,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]