Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ambi Pur a rakovina?

Od: lindaf* odpovědí: 7 změna:

ahoj, koupila jsem si dnes osvezovac vzduchu ambi pur do zasucky ... myslite ze zpusobuje rakovinu? neplanuji to dychat denne ale mam ho i v pokoji kde spime... no nevim recenze o rakovine na internetu me zrovna nejak neuklidnili...

Diky :\

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Nebrala bych to tak smrtelne vazne, nicmene v pokoji, kde spite, by zadne osvezovace ani vune byt nemely.

lindaf*
hodnocení

no ja ho davam vzdycky rano a na noc vyvetram a vypinam treba uz v deset rano, no rada ybch to vypotrebovala, ale nevim no mam dve naplne, ale mam dost znamych co to maji doma a nevim zda yb to nejak mohlo prispet k rakovinotvornemu bujeni...vazne envim co si o tom myslet :

:(

martinaa*

Taky si osobne nemyslim, ze je to zdrave... a uz vubec ne v loznici. Tam by proste nic chemickeho byt nemelo. Ja pouzivam akorat pres leto Raid do zasuvky, a z toho taky nejsem dvakrat nadsena. Pokud chcete vuni v obyvaku, vezmete vonnou svicku ci aromalampu:)

Jak je psano nize - vetrejte a na nejakou chemii se vykaslete:)

hodnocení

0x

No, já nevím kde žijete, ale nejlepším osvěžovačem vzduchu je otevřené okno. Na chemické osvěžovače vzduchu zapomeňte - ty mají smysl snad jen na WC... a to ještě jen proto, aby přetloukly pachy našich trávicích produktů...

lui*
hodnocení

0x

Když už se ptáte na osvěžovače. Náš kocour je nesnáší, blinká po nich. Museli jsme je úplně přestat používat.

limetka*
hodnocení

0x

Prostým selským rozumem vám určitě musí dojít, že jakákoliv chemie navíc, kromě toho koktejlu z továren a aut, je další zbytečná zátěž pro organismus, že to nemůže být rozhodně zdravé.

hodnocení

0x

Přesně tak. Všechno je to chemie, kterou vdechujeme. Patří k tomu samozřejmě i aroma lampy. I do nich se přece kape vonný olej, který se pak vypařuje. Sice je používaám občas také, protože kouřím, ale jakmile nastane jaro, se vším přestanu a otvírám okno. To dělám i v zimě, ale přece jenom ne tolik. Moje kamarádka topí v krbu, a všichni kouří, vždycky tam mají specifický pach kouře ze dřeva a cigaret, specielně, když oheň vyhasne a je tam chladno. Nejsou doma celý den, chodí do práce a zatopí až když přijdou. Takže si také pořídila tu aroma lampu. Dává nějakou silnou vůni, která je zpočátku příjemná, ale po půl hodině mne pekelně rozbolela hlava. Ono se to nemá přehánět. Dělejte jak myslíte, ale do ložnice bych si to určitě nedala. Nemusí z toho být hned rakovina, ale po čase se třeba budete divit, proč se cítíte unavena. Nejlepší je před spaním vyvětrat místnost otevřením oken. Já dělám pokaždé průvan. Stačí chvilka a hned se cítí člověk lépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]