Nejste přihlášen/a.
Také se domnívám, že je to větvička rododendronu. Já jsem odnože rododendronu dělala tak, že jsem spodní větvičku přihrnula hlínou a připevnila zahnutým drátem. Po roce už jsem mohla odnož věnovat.
Větvička ve vodě mi nikdy kořínky nepustila. Ale je to překrásný keř, který udělá na zahradě skutečně okrasu. ![]()
Je to rhododendron, česky Pěnišník. Je stále zelený, neopadavý, jeho listy jsou pěkné i v zimě. Dorůstá velikých keřů s chumáči květů různých barev. Radila bych začátkem června výlet do Průhonického parku, tam jich uvidíte desítky. A ty barvy!
Jinak nevím, proč jste to utrhl a dal do vody. Takhle Vám to kořínky nepustí. Navíc je na konci pěkný baculatý pupen a to znamená, že by tam byla pak vyrostla velká koule květů. Škoda.
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.