Nejste přihlášen/a.
Také se domnívám, že je to větvička rododendronu. Já jsem odnože rododendronu dělala tak, že jsem spodní větvičku přihrnula hlínou a připevnila zahnutým drátem. Po roce už jsem mohla odnož věnovat. Větvička ve vodě mi nikdy kořínky nepustila. Ale je to překrásný keř, který udělá na zahradě skutečně okrasu.
Je to rhododendron, česky Pěnišník. Je stále zelený, neopadavý, jeho listy jsou pěkné i v zimě. Dorůstá velikých keřů s chumáči květů různých barev. Radila bych začátkem června výlet do Průhonického parku, tam jich uvidíte desítky. A ty barvy!
Jinak nevím, proč jste to utrhl a dal do vody. Takhle Vám to kořínky nepustí. Navíc je na konci pěkný baculatý pupen a to znamená, že by tam byla pak vyrostla velká koule květů. Škoda. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.