Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu

Od: mamufa* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.
Prosím o radu,zda někdo neví co je to za pokojovou rostlinu. Rostlinku jsem dostal a nevím jaké podmínky a zeminu potřebuje.

Co je to za rostlinu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kacu*
hodnocení

2x

Mě to spíš přijde jako nějaký sukulent.. To snese skoro všechno, jen ne příliš svěltla a zalévat, aby zemina nebyla suchá. Pokud jste to dostal takhle, s těmy kořínky doporučiji nejdřív do sklenice/vázy/misky s vodou, až budou kořínky delší, zasaďte do nejílovité hlíny ;)

mamufa*
hodnocení

Děkuji za radu. Jednu rostlinku jsem zasadil a celá zčernala:(, snad vyjde druhý pokus.

hankauk*
hodnocení

0x

To vypadá jako rozmarýn - koření. :)

mamufa*
hodnocení

Romarýn to nebude. Rostlinka nemá žádnou vůni.

jabraka*
hodnocení

0x

Mi to spíše připadá jako větvička diantusu,utržená z trsu.Ta se ale jen tak bez stimulace nezakoření.

JABRAKA

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, vaše rostlina se jmenuje Crassula tetragona, stačí substrát pro pokojovky, dostatek světla, jinak se vytahuje, zálivka přiměřená teplotě a vlhkosti vzduchu.

mili15
hodnocení

0x

Pokud rostlinka roní po odříznutí (odlomení) mléko, jde pravděpodobně o oleandr, keř popř.strom pěstovaný hojně na jihu Evropy. Pozor, rostlinka je prudce jedovatá! Pěstování a podmínky najdete např. na : CelySvet.cz :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]