Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Prosím vás, nevíte co je to za květinu?
Děkuji a omlouvám se za kvalitu.
alien8k
Tuto orchidej a jí podobné v nejrůznějších barvách, tvarech a velikostech koupíte v jakémkoliv supermarketu spousty. Já je pokaždé obdivuji v OBI, Baumarktu či Baumaxu. Jsou krásné, ale mně se moc nedaří je pěstovat. Pokud chcete vědět podrobnosti o pěstování, obraťte se na zdejší rádkyni Suzymon, ta je má jako keře a ví o nich snad všechno. Jaga.
Ahoj Jagi, díky za pochvalu. Ale nějak mi je divné, že má orchidej tazatel doma a ptá se, co je to zač. To už snad dnes rozpozná i dvanáctileté dítě. Navíc je prodejcem na každém květináči nalepen štítek s informacemi a pojmenováním toho kterého druhu. Ani to nejde strhnout. Takže se asi někdo jenom chtěl pochlubit, jakou má hezkou orchidejku. Papa Suzy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.