Nejste přihlášen/a.
prosim, z ktorej rastliny su toto lupienky? dakujem
Evelynko, nemáte fotku celé rostliny? To je těžké, mně připomínají opadané okvětní plátky z řemenatky /klívie/, ale když nevidím nic dalšího k tomu, klidně se mohu mýlit. Pošlete celou rostlinu, hned budeme moudřejší. Jaga.
rada by som, ide vsak o to, ze to mam na tapete na roldore iba takto a chcela som si k tomu odfotit tu istu kvetinu a zaramovat si ju ako obraz... staci mi ak mi poviete nejaku aspon trochu podobnu... dakujem pekne
doplněno 27.09.11 14:40:tá klívia by to aj mohla byt... len ta sa mi zda, ze ma okruhlejsie lupene, tieto su take dlhe a uzke, ale mozno je to nejaka ina odroda...
to znamena ze ano, je to ono? alebo nie, to nie je ono...? takze toto biele je ta kvilia?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.