Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?

Od: evelynka86* odpovědí: 11 změna:

prosim, z ktorej rastliny su toto lupienky? dakujem

Co to je?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

2x

Mně to připadá jako lístky z gerbery.

cesmina*
hodnocení

2x

je to trošku podobné i valotě,ale ta má širší plátky.

doplněno 27.09.11 16:15:

Nebo jiřina?

evelynka86*
hodnocení

dakujem vsetkym ... asi to skusim s tou cervenou gerberou, nakolko ju mozem kupit hned tu, v kvetinarstve...ked nie, skusim tie dalsie moznosti obehat v baumaxe alebo zahradkarstvach... dakujem

hodnocení

0x

Evelynko, nemáte fotku celé rostliny? To je těžké, mně připomínají opadané okvětní plátky z řemenatky /klívie/, ale když nevidím nic dalšího k tomu, klidně se mohu mýlit. Pošlete celou rostlinu, hned budeme moudřejší. ;) Jaga.

evelynka86*
hodnocení

rada by som, ide vsak o to, ze to mam na tapete na roldore iba takto a chcela som si k tomu odfotit tu istu kvetinu a zaramovat si ju ako obraz... staci mi ak mi poviete nejaku aspon trochu podobnu... dakujem pekne

doplněno 27.09.11 14:40:

tá klívia by to aj mohla byt... len ta sa mi zda, ze ma okruhlejsie lupene, tieto su take dlhe a uzke, ale mozno je to nejaka ina odroda...

des*

Pro srovnání

Co to je? #2
evelynka86*
hodnocení

to znamena ze ano, je to ono? alebo nie, to nie je ono...? takze toto biele je ta kvilia?

des*

Ano tohle je klivie,ale nemyslím že je to ono,ty vaše lístky jsou fakt víc do špice.

stracena*

Pro Des: ta bílá klivie je vaše? Ještě jsem takovou neviděla, mám jenom červené. Stracena

hodnocení

0x

Mrkněte na jiřiny:

domoviny.cz/...

doplněno 28.09.11 23:33:

A na gerbery:

chovatelka.cz/...

evelynka86*
hodnocení

ano, a? co z toho vyplyva? ani jedna nie je uplne to prave...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]