Nejste přihlášen/a.
Tak, teď jsem zvědavá, jak vlastně vyoslím () to, co hledám . Takže představte si rýč s násadou. Ale na konci není rýč ale taková trubka o průměru cca 10 cm. Trubka je přidělaná k násadě a když na okraj té trubky šlápnete, tak vyryjete ze země hlínu ve tvaru válečku.
Uff, snad je to srozumutelné . Nevíte někdo , jak se to "COSI" jmenuje a kde se to dá koupit? Děkuji
Tak jsem pro lepší představivost vložila i obrázek. Prosím, nezaměňovat TRUBKU a SEBOD , děkuji :D
strejc, je to hodně podobný, ale není to ono. Ta "trubka" to je silnější plech malinko konického tvaru.Fakt to vypadá tak, jak na tom mém obrázku
Dobrý den, zkuste se podívat viz odkaz a klepněte si na ten obrázek pro větší velikost. Je to asi ono, ale bez násady. Možná se to již nevyrábí nebo to dělal kutil. Zdravím!
Zakoupila jsem tento sázeč asi před třemi roky asi v Baumaxu nebo Obi. Je podobný tomu v odkaze - drží se v ruce a ovládá se tlačítko, které je z boku v rukojeti, po stlačení rozevře "rouru" aby mohl vykrojený špalík země vypadnout. Do vzniklé díry se pak zasadí sazenice vykleplá z malého květináčku z plastu, ve kterých se tyto sazenice běžně třeba po 10 ks prodávají. To na té tyčce je ale praktičtější, že se nemusí ohýbat záda tak hluboko k zemi. Jestli bude zájem, pořídím zítra foto a vložím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.