Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu?

Od: gitanita odpovědí: 3 změna:

Poradíte někdo prosím co je to za rostlinu?

Děkuju

Co je to za rostlinu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Pravděpodobně některý z pryšců - euphorbia.

JABRAKA

hodnocení

0x

Jak se jmenuje nevím. Já jsem jí říkala KRTEK (prý odpuzuje krtky). Pak se mi vysemenila a měla jsem ji na celé zahradě - byla i u sousedů... Tak jsem ji pracně zlikvidovala.

hodnocení

0x

Je to pryšec křižmolistý. Prý skutečně odpuzuje hraboše a jiné škodící potvůrky ze zahrádky. Jakmile si ho ale pořídíte, ze 2 rostlinek jich máte za rok, za dva, celé pole. Množí se semeny a to velice rychle a je odolný vůči všemu. Naše babička si ho donesla od kamarádky asi před 10 lety, zaneřádilo nám to kde co a i když jsme ho vytrhávali, ještě letos se na mě z brambor šklebilo asi 10 pryšců. ;) Jaga.

doplněno 26.08.11 09:40:

Ale musím zase přiznat, že ty hraboše jsme neměli. Tak kdo ví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]