Nejste přihlášen/a.
Poznáte fotografii tohodle ptáka? Máme hospodskou debatu a potřebuji výsledek
Rehek domácí. Kdo vyhrál?
doplněno 03.06.11 22:03:Tady ještě foto jako důkaz, aby se to v hospůdce "nezvrhlo". photomecan.eu/...
Zatím plichta
u nás se říká lidově kominařík ale zatím se mě vysmáli že nic takovýho neexistuje .. neupřesnil sem otázku a poprosil bych ještě o lidový název :D
No tak u nás se mu lidově říká čermáček a taky čermák.
doplněno 03.06.11 22:20:Tak to vypadá na plichtu.
Rehek domácí je velký asi jako vrabec. Nápadný je chvějivými pohyby ocasu a trhavými pohyby těla. Sameček je černý jako saze (odtud lidový název "čermáček" nebo " kominíček"), místy popelavý. Má bílé pole na křídle a rezavý, neustále kmitající ocásek.
jynx-t.net/... u nás se říká kominík kominařík podle toho že vypadá jak kdyby prolézal komíny
Pivo žádný protože sem se nevsadil, byla to jen vysoká debata na nízké úrovni tvrzení proti tvrzení a zrovna ornitologická hádanka ..jinak se bavíme většinou o jiných ptácích a xxx ještě to nečetli až vystřízliví
Tak to jo! Já se rád vsázím, ovšem když u ostatních sázek vzduchem "létají" bedny šampáňa nebo sudy píva, tak je mi z toho zle. Velká sázka o malé pivo, případně o kafe s rumem - vždyť přece jde hlavně o princip, ne o finančně cennou výhru!
Možná jste se o to malé pivo vsadit měl, ale asi lepší bude pohled na ty "opilce" při čtení téhle debaty a při pozorování jejich snahy si na něco z včerejška vzpomenout!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.