Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za kaktus?

Od: radimkoch* odpovědí: 3 změna:

Roste, je pichlavý...ale co je to zač? :)

Co je to za kaktus?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám ho také, a vzpomínám si, že jsem se někde dozvěděla, že má ve svém botanickém jméně nějak zamotané slůvko falus, protože tak vypadá. Ale nejsem odborník. Jinak je to prostě hezký kaktus, a asi se Vám líbil, když jste si ho koupil. Mám ho dva roky, ale ještě nekvetl. Takže to je kaktus "falusovitý". *smich*

doplněno 15.05.11 19:19:

Ještě jednou jsem si ho prohlédla, a všimla si, že ten Váš, má dokonce uprostřed "těla" , i kouličky. Bude to ten falus. Ahoj! Ale ten Váš, je opravdu pěkný, já takový exemplář nemám. ;)

Je to nějaká mammillaria. Zkuste dát foto na www.kakteenforum.ic.cz třeba ho někdo určí přesněji.

doplněno 15.05.11 20:12:

oprava:

www.kaktusyforum.ic.cz

radimkoch*
16.05.11 17:34
hodnocení

Díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]