Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za rostlinu a je jedla ci jedovata

Od: tofi* odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

potrebovala bych poradit co to vlastne pestuji za rosltinu - dostala jsem ji pred lety jako brusinku, ale nejak si nejsem jista a ta ac ma vetisnou docela odst plodu ,tak jsem nemela odvahu ji ochutnat :) Takze bych se jeste rada zeptala jeslti plody jsou jedle nebo ne.

Dekuji.

Co to je za rostlinu a je jedla ci jedovata

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tofi*
hodnocení

Jeste pridavam jednu fotografii odnoze - tak je videt i plod :)

Co to je za rostlinu a je jedla ci jedovata #2
sebod*

Ano, je to brusinka a její plody jso jedlé :). Stačí zadat do vyhledavače "brusinka" a dostanete plno odkazů na tuto rostlinu. Tam se dozvíte, proč je pro náš organizmus tak zdravá.

tofi*
hodnocení

ZE jsou brusinky pro organizmus zdrave to vim - mamika na zahradce dokonce dva druhy pestuje, ale tohle mi prislo takove jine, tak jsem se radsi chtela zeptat jestli to skutecne brisinka je.

Ja jsem prave na netu hledala a nasla jsem kde co - pripadlo mi to jako libavka.

No kazdopadne bude chtit tedy kyselou pudu, tak ji tam prisypu trochu raseliny, aby se po zime vzpamatovala :)

Dekuji

pavlius*

dobrý den, já seše k té libavce. dávám jí do podzimních truhlíků a dle fotky mi to přijde stejné.

Hezký den

tofi*
hodnocení

Ja jsme dle fotografii to take otipovala na libavku, ale nebyla jsme si jista, ale jeslti se nemilim je to neco jako brusinka takze je normalne jedla, ze?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]