Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň vospolok. Dnes som si v Lidli kúpila za 49 CZK takúto Aloe. No nechajte ju tam za takú super cenu
Na obale bolo napísané Aloe Vera, ale nie som si istá. Predsa len v obchodoch tohto typu nepíšu správne názvy.
Podľa fotiek na nete sa mi to moc na pravú Aloe Vera nezdá.
Tá moja je taká nejaká vyťahaná a riedka, kdežto tie Aloe na nete sú nizke a husté
Ďakujem
Hop a ešte link na fotky, listy majú cca 20cm.
Je trošku zdevastovaná, ale bolo mi jej tam ľúto, tak som si ju vzala
Určitě to je Aloe Vera, hlavně ji nepřelijte, aby neuhnila, spíš chce sucho. Ale to si na netu vše určitě přečtete. Je to lékárnička v květináči, já ji používám na rány, odřeniny, na vyrážky,zanícené záděry atd...
Myslim ze se urcite jedna o to lecive.Jinak aloe je strasne druhu.Take existuje jedovaty druh,ale nebojte,to neni ten Vas pripad,to jsem resila nedavno ja,nemohla urcit to,co mam doma,melo divne zlutou stavu a vypadalo dost odlisne od leciveho.Nakonec jsem to nevyresila.Fotku,nemam bohuzel moznost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.