Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aký je to druh Aloe?

Od: angelika* odpovědí: 5 změna:

Dobrý deň vospolok. Dnes som si v Lidli kúpila za 49 CZK takúto Aloe. No nechajte ju tam za takú super cenu :)
Na obale bolo napísané Aloe Vera, ale nie som si istá. Predsa len v obchodoch tohto typu nepíšu správne názvy.
Podľa fotiek na nete sa mi to moc na pravú Aloe Vera nezdá.
Tá moja je taká nejaká vyťahaná a riedka, kdežto tie Aloe na nete sú nizke a husté
Ďakujem :)
Hop a ešte link na fotky, listy majú cca 20cm.

picasaweb.google.com/...

Je trošku zdevastovaná, ale bolo mi jej tam ľúto, tak som si ju vzala

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

2x

Angeliko, s největší pravděpodobností to je Aloe vera. Ona není moc velká krasavice, ale je o to úžasnější svými účinky ;)

angelika*
hodnocení

Limetka, tá moja je taká ublížená, sama by potrebovala vyliečiť. Ja sa o ňu dobre postarám a bude z nej krásavica
Ďakujem za odpoveď :)

hodnocení

2x

Určitě to je Aloe Vera, hlavně ji nepřelijte, aby neuhnila, spíš chce sucho. Ale to si na netu vše určitě přečtete. Je to lékárnička v květináči, já ji používám na rány, odřeniny, na vyrážky,zanícené záděry atd...

angelika*
hodnocení

Ďakujem Atrama, dnes som ju postavila do misky, naliala asi deci vody. Ale už som pozerala tu na fóre, ako sa o ňu starať. Vyzerá, že je nenáročná.

Ešte že som šla dnes kuknúť do Lidlu, už dávno som Aloe chcela, ale nikde som ju nevidela za normálnu cenu.

hodnocení

2x

Myslim ze se urcite jedna o to lecive.Jinak aloe je strasne druhu.Take existuje jedovaty druh,ale nebojte,to neni ten Vas pripad,to jsem resila nedavno ja,nemohla urcit to,co mam doma,melo divne zlutou stavu a vypadalo dost odlisne od leciveho.Nakonec jsem to nevyresila.Fotku,nemam bohuzel moznost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]