Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za kytku

Od: karel99* odpovědí: 9 změna:

prosím o radu co je to za kytku a jak se pěstuje.děkuji

Co je to za kytku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Tak Karele99, co je to za "zeleninu" absolutně netuším, ale znalcům usnadním pozorování, aby je nebolelo za krkem. *smich*

Co je to za kytku #2

pavlius*
hodnocení

1x

je to bidens a je to letnička, plné slunce a hodně vody, dělá převisy

lidus*

dvouzubec chcete-li bidens mám ale listy má jiné, mě to spíš připomíná druh muškátu (nevím název)., voní tomu listy?

hodnocení

1x

Milý Karle, je to legrace, ale myslím, že máte opravdu ten Bidens. Nejsem znalec, ale ještě jsem neviděla žluté muškáty. To by asi byla byla rarita. No, jak říkám, nejsem znalec...

pavlius*
hodnocení

0x

pěstuju tuto rostlinu každou sezonu, dokonce si ji vysévém. zkuste si v obrázcích najít bidens vyjede vám stejná rostlina jako je vaše. muškát s vonnými listy vypadá jinak

lidus*

pavlius já vám věřím ale ten můj má listy podlouhlé jako vrba. Já jsem špatný zahradník a nevyznám se v tom.

pavlius*
hodnocení

0x

lidus, vůbec nezpochybňuji vaše zahradnické znalosti, tak to opravdu vyznít nemělo. Shodou okolností můj bidens vypadá naprosto stejně jako na obrázku, proto mám téměř stopro jistotu..ale rozhodně existuje více druhů, které neznám. Na muškát mi přišly vlístky moc drobné ale opět, je mnohp druhů

lidus*

Naopak to já si sama klidně přiznám, že tomu moc nerozumím, moc se o kytky nestarám a když nekvetou jedou na chalupu, tam se o ně starám ještě méně a prospívá jim to. Třeba Amarylis mi doma nekvetl 6 let a na chalupě kvete jako bláznivý 2x do roka.

pavlius*

tak to máte můj obdiv, mě se to nepodařilo nikdy.Za odborníka na květiny se nepovažuji, ale baví mě to, takž ese jimi obklopuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]