Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pistáciovník

Od: tomáš odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu.Sháním pistáciovník, který bych si mohl sám pěstovat.Nevíte, někdo, kde bych jej mohl sehnat.Nedaří se mi nalézt správné obchody.

Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokud se Vám nedaří nalézt správné obchody, zkusil bych vysadit do květináče k fíkusu pár pistáciových oříšků, některé ve slupce, některé bez ní. Samozřejmě to nemohou být pražené a solené oříšky. *frajer* To by nefungovalo. Hodně zdaru.
ryba*

aj ja som zhanala taky stromcek ale nejlepsie si ho je asi vysadit zo semisenka lenze problem je ze som nezohnala ani neprazene semienka, ked sa k nemu dostanes daj vediet. Dik vela stastia

al bunda*
Pokud vím, tak pistáciové oříšky se neprodávají pražené a balíčku vždy najdeš několik kousků nerozevřených. Zkus tyhle. Hodně zdaru.
k.z.
Pistáciové oříšky ze prodávají pražené.
al bunda*
Sypu si popel na hlavu*frajer*, už jsem to taky zjistil. Ovšem neházel bych střelnou zbraň do obilí:). Existují prodejny s tzv."zdravou výživou"- jmenují se různě, ale obykle mají v názvu"bio"nebo"vita"a tam se dají pořídit neuvěřitelné věci. Třeba nepražené arašídy (mimochodem zdály se mi naprosto nejedlé:)), tak možná i pistácie. Jinak bych to viděl už jenom na dovolenou na místě, kde rostou. Hezký den.
k.z
Jo, to už mě taky napadlo, ale pistácie prej dost rychle žluknou, proto se praží. Ale zkusit to můžu. Nepražený arašídy sem měl v nějaký směsi od orionu a přišly mi lepší než pražený.
al bunda*

Pozeptejte se ještě v Bonsai Centrum Libčany, www.bonsaicentrum.cz.

Hezký den.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkus se optat v botanických zahradách.Mám dobré zkušenosti a dobře Ti poradí,kde co a jak pěstovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]