Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Sháním pistáciovník, který bych si mohl sám pěstovat.Nevíte, někdo, kde bych jej mohl sehnat.Nedaří se mi nalézt správné obchody.
Díky
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
al bunda*
0x
Pokud se Vám nedaří nalézt správné obchody, zkusil bych vysadit do květináče k fíkusu pár pistáciových oříšků, některé ve slupce, některé bez ní. Samozřejmě to nemohou být pražené a solené oříšky.
To by nefungovalo. Hodně zdaru.
ryba*
aj ja som zhanala taky stromcek ale nejlepsie si ho je asi vysadit zo semisenka lenze problem je ze som nezohnala ani neprazene semienka, ked sa k nemu dostanes daj vediet. Dik vela stastia
al bunda*
Pokud vím, tak pistáciové oříšky se neprodávají pražené a balíčku vždy najdeš několik kousků nerozevřených. Zkus tyhle. Hodně zdaru.
al bunda*
Sypu si popel na hlavu
, už jsem to taky zjistil. Ovšem neházel bych střelnou zbraň do obilí
. Existují prodejny s tzv."zdravou výživou"- jmenují se různě, ale obykle mají v názvu"bio"nebo"vita"a tam se dají pořídit neuvěřitelné věci. Třeba nepražené arašídy (mimochodem zdály se mi naprosto nejedlé
), tak možná i pistácie. Jinak bych to viděl už jenom na dovolenou na místě, kde rostou. Hezký den.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]