Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za kytičku?

Od: klomdike® odpovědí: 6 změna:

Dostala jsem tuto kytičku s obalem na kterém je cedulka, že je to orchidej,ale nevím jaká a jestli vůbec to orchidej je. Nepoznáte to někdo?

Co je to za kytičku?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paja*
hodnocení

0x

Vypadá to na Phalenopsis, který přišel o střed a dodatečně dorostl

hodnocení

phalenopsis to asi není, má to stonek ,zkusím vložit foto ze strany

Co je to za kytičku? #2
paja*

Aha tak to není Phalenopsis, ale ani žádná jiná orchidej, pokusím se pohledat co to je , spíš to bude nějaký sukulent

hodnocení

Už jsem to našla . Kalanchoe thyrsiflora. Mě to bylo divný, že by to byla orchidej :)

kacu*
hodnocení

0x

Orchidej má listy které drží nejsou svěšené dolů a navíc ne tak široké ale jinak vůbec netuším zkuste až bude kvést.. půjde to lépe poznat :)

pegin*
hodnocení

0x

ano,zřejmě je to kalanchoe ale jiný druh než mám já osobně doma.ale to je jedno,květinku si nechce,zesílí,hnojte ji a obroste a pak vás odmění nádhernými drobnými ale košatými kvítky pestrých barev.Sama mám už jednu větší kalanchoi doma a celé léto krásně kvetla a ted znova na vánoce bude asi kvíst a nasazuje květy,kvete velmi dlouho.a doma v teple téměř pořád s malými pauzami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]