Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám prosbu na všechny,kdož pracují na zahrádce či kolem domu,zda by nevěděli,kde sehnat /50l,či 45l/-igelitové pytle-z toho ale silnějšího igelitu?Dříve to i JZDáci vyhazovali,používali to na hnojiva,nebo na různé směsi v granulích.Zahrádkáří v tom i pěstovali rajčata,byly bílé,nebo průhledné.Já jsem to používal na písek,že se nechá koupit třeba 5pytlů a dá se to v pohodě do auta,bez zašpinění.Tedˇ sháním na hlínu,že se nechá s tím snadno manipulovat.Vemu a vysypu kam potřebuju.Moc Vás prosím,kdyby někdo poradil,kde sehnat tyto pytle/protože se nikde neprodávají.asponˇjsem to nikde neviděl/.Ty modré a černé co prodávají-to je pochopitelně slabota-tak leda na pet lahve.Prosím Vás moc poradtě.Díky za jakékoliv rady,větší vaky bych ani neunesl,jsem už starší,díky moc,Mirenek.
Děkuji strašně moc panu Hahanaj,to jste mne překvapil,že by to mohli mít v drogerii,tam bych to opravdu nehledal,jsem Vám velmi vděčný,to je to co asi už delší dobu sháním,to budou ony,možná pevnější,nevím.Co jsem dřív takto dával třeba písek tak časem zpukřely,tyhle se zdají být pevnější-máte s nimi zkušenost-co do pevnosti?,sutˇ tu mám taky.Jen nevím,jsme tu na malém městě,zda to tady u nás budou v té pididrogérce mít,,no nic,kdyžtak vyjedu do většího města.Ještě jednou Vám velké díky a i ostatním.Mirenek.
Koukám na odkaz. Tak kdyby jste nesehnal u Vás v drogerii, tak můžou třeba i oni objednat větší množství, nebo si je můžete Vy sám objednat přes ten internetový obchod. A nemusíte vyjet do toho většího města. Záleží, jak si propočítáte cenu dopravy - poštovného a cenu jízdného, co vyjde levněji. Zdravím a zahrádce zdar!
Třeba tady akaska.cz/... si můžete vybrat pytle, které se vám budou líbit a vyhovovat. Osobně bych si na hlínu a podobný materiál po zkušenostech vybral asi PP tkané pytle - nejsou sice nejlevnější, ale řekl bych, že jsou poměrně hodně odolné (měl jsem v nich uhelné brikety a spokojenost).
Dobrý den,chci poděkovat dalším rádcům za tipy,rady a odkazy,tyto /další/-bílé pytle jsou též bezva-spíše na zrní,seno neb slámu,myslím,že na hlínu by byly škoda a venku by trpěly.no nic,jinak,jak jsem předpokládal,tak tamty z toho prvního odkazu od pana Hahanaj,od firmy Greli by byly nejlepší,ale problém jako u nás se vším v našem městě je že je tu nemají a to nikde,pouze ve stavebninách měli takové silnější černé a ty se mi nezdají vůbec-kus za 25,-Kč.Přemýšlím si u toho Greli to objednat,než někam vyjet,ono v tom větším městě taky není jistota,že to tam budou mít.U nás v Podkrkonoší,když něco cokoli sháníme,furt abychom jezdili někam jinam,je vše pro nás daleko,spíš nedostupné,ten další problém mám se zdravotní obuví ,to jsem ale už trochu odbočil,omlouvám se,kdyby si třeba ještě někdo vzpomněl ohledně těch průhledných silnějších pytlů-budu vděčný,díky Všem,zda by třeba nebyl nějaký obchůdek pro nás dostupný a zda by o tom někdo třeba nevěděl,díky ještě jednou všem Mirenek.
Jestli máte v okolí prodejnu Raab Karcher - Staviva, tak v aktuálním letáku mají Pytle na suť, 60x120cm. tl. 0,2mm. Je to na předposlední stránce. A na poslední jsou adresy prodejen v celé republice.
Dobrý den,
zahrádkáři pěstují rajčata v pytlích od granulátu, který se používá pro výrobu umělých textilií. Nevím jak je to v litrech, ale pojmou dvacet kilo materiálu. Já osobně je používám na vše a poté co mi snědí spoluobčané uzmuli popelnici ina odpad.
Tyto pytle vydrží vše a dají se pořídit za cenu odpadu. Krokan
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.