Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klokoč

Od: al bunda* odpovědí: 7 změna:

Vážení poradci a poradkyně. Potřebuju sazenici Klokoče. Nevíte, kde by se dala sehnat?

Jde o Klokoč zpeřený (Staphylea pinnata).

Díky.

Skvělý den.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Kde ji nejlépe shánět? Ty nás zkoušíš, šibale. U nás (v Česku) na jihu Moravy - zkus Brno*stop**smich*, nebo si udělej výlet ještě níže, Mikulov - tam si dej vínko a zkus Pálavu. Že by ses ve Věstonicích nechytil*nevi* A co se zeptat na netu*nevi*

Jejda, teď jsem si uvědomil - Lednice*stop* Tam určitě*stop*:)
al bunda*
hodnocení

V Brně kde?
al bunda - chceš po mě moc. Ja su Valach*smich*, prostě jih Moravy jsem doporučil jako lokalitu, kde jsou podmínky pro život této rostliny. U nás by se jí asi nedařilo:(... A Brno jsem volil jako jihomoravskou metropoli, kde bych předpokládal specializovaná květinářství či zahradnictví... GL*stop*
al bunda*
hodnocení

Vzácný příteli Tvoje rada byla naprosto na nic - tedy s výjimkou devítibodového ohodnocení do Tvé sbírky*smich*. Potřebuju najít nějakou firmu, kde mi ho prodají. Google nepomohl a objíždět republiku jen naslepo nemám čas ani chuť.

Je někdo na poraďte.cz, kdo ví, kde se dá koupit sazenice Klokoče zpeřeného?

Děkuji.

Hezký den.

Staphylea pinnata-Klokoc,bily
96 Kč
96 Kč
Školní statek, Opava, příspěvková organizace
Englišova 526
746 01 OPAVA
Není na mě, abych hodnotil odpovědi druhých. Mohu poukázat jen na nepřesnost položené otázky. Sehnat se dá na jihu Moravy (Mikulov, Lednice, Valtice...) Koupit, o tom však padla řeč až v závěru tvých invektiv, třeba na výše uvedené adrese... *smich*
al bunda*
hodnocení

Výborně. Neuvědomil jsem si, že mladší generace rozlišují pojmy sehnat a koupit. Děkuji Ti za spolupráci, zjistím, co tam pořídím.

Skvělý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]