Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr motorové pily

Od: blackmamba odpovědí: 7 změna:
Jakou motorovou pilu vybrat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaslad*
hodnocení

1x

Stihl. Budete spokojeny.

solenza*
hodnocení

1x

Já si nemůžu stěžovat na Husqvarnu. Máme 236ku.

dejvy*
hodnocení

0x

Jaké máte na motorovou pilu požadavky?

Chcete řezat přímo stromy, nebo jen občas větve na zahradě, případně nějaké prkno?

Jakou délku lišty preferujete?

Kolik chcete za pilu utratit?

blackmamba
hodnocení

omlouvám se, nějak se mi zde nevypsal text, ale byl následovný:
sháním nějakou slušnou motorovou pilu na chatu a potřeby pouze tam, požadavky:

- benzínová

- do 3000

- použití: chata - tzn, nějaký ten strom (nic velkého), větve, občas i prkna

však se vůbec neorientuji v parametrech, proto bych rád si nechal poradit na co je dobré se dívat (výkon, otáčky, objem motoru). Délka lišty, no nevím k čemu dlouhá?

dejvy*

No do 3 000 to bude těžké. Já sám mám už několikátou pilu, teď mám značku Jonsered.

Pila ročně nařeže cca 40 kubíků dřeva v lese. Ale to vy nehledáte.

blízko k Vaší ceně by mohla být tato : leslovzahrada.cz/...

A nebo pokud si chcete připlatit, pak třeba zrovna nějakou levnější od Jonsered, třeba tady : vseprodrevo.cz/...

A nebo Husquarnu : zahradninaradi.cz/...

Každopádně se vyhněte jakékoli Číně. Byly by to vyhozené peníze.

buss
hodnocení

0x

Napřed je třeba si uvědomit na co se použije. Pak projet int a zpracovat tabuličku, výkon, délka lišty, cena..., jak se hodnotí na fórech...

hodnocení

0x

Ať se rozhodnete pro kteroukoliv značku, doporučuji ji koupit tam, kde na ni prodávají i základní náhradní díly. Není nic horšího, než shánět součástku za pár korun která nepasuje z ničeho jiného. Nemyslím zrovna provázek na startování, ale odstředivá spojka už je u takové "no name" pily odpisová součástka! A výměna nebo vrácení peněz v některém z velko-řetězců je trnitá cesta do pekel ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]