Nejste přihlášen/a.
omlouvám se, nějak se mi zde nevypsal text, ale byl následovný:
sháním nějakou slušnou motorovou pilu na chatu a potřeby pouze tam, požadavky:
- benzínová
- do 3000
- použití: chata - tzn, nějaký ten strom (nic velkého), větve, občas i prkna
však se vůbec neorientuji v parametrech, proto bych rád si nechal poradit na co je dobré se dívat (výkon, otáčky, objem motoru). Délka lišty, no nevím k čemu dlouhá?
No do 3 000 to bude těžké. Já sám mám už několikátou pilu, teď mám značku Jonsered.
Pila ročně nařeže cca 40 kubíků dřeva v lese. Ale to vy nehledáte.
blízko k Vaší ceně by mohla být tato : leslovzahrada.cz/...
A nebo pokud si chcete připlatit, pak třeba zrovna nějakou levnější od Jonsered, třeba tady : vseprodrevo.cz/...
A nebo Husquarnu : zahradninaradi.cz/...
Každopádně se vyhněte jakékoli Číně. Byly by to vyhozené peníze.
Ať se rozhodnete pro kteroukoliv značku, doporučuji ji koupit tam, kde na ni prodávají i základní náhradní díly. Není nic horšího, než shánět součástku za pár korun která nepasuje z ničeho jiného. Nemyslím zrovna provázek na startování, ale odstředivá spojka už je u takové "no name" pily odpisová součástka! A výměna nebo vrácení peněz v některém z velko-řetězců je trnitá cesta do pekel ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.