Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podzimni truhlik

Od: aislim* odpovědí: 7 změna:

Dobry den,jake rostliny mohu vysadit ted do truhliku a vydrzi i pres zimu?Krome vresu a chryzanten.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Mě se právě líbí ten vřes. Ale dávám do truhlíku třeba i břečťan (stálezelená dřevina) nebo malé jehličnany. Moc hezký je i skalník, vydrží celou zimu, má krásné červené plody, je tedy velmi dekorativní. Pěkné je přidat do truhlíků nebo vedle nich i malé okrasné dýně. Na vánoce přidávám větvičky cesmíny nebo jmelí.

aislim*
hodnocení

A MYSLITE ZE MOHU POUZIT SAMOZAVLAZOVACI TRUHLIK?A PRES ZIMU ZALEVAT JEN NEPATRNE

ron*

Já samozavlažovací truhlíky nepoužívám. Myslím, že ani v době případných mrazů nemají smysl. Zalévám dle potřeby a počasí.

limetka*

Pokud nemáte jiné, klidně je použít můžete, to není nic proti ničemu, no a jak zalévat, to už jste si odpověděla, vlastně jen kdyby byla vyloženě suchá hlína.

ron, to co píšete, je veliká paráda. Občas dejte fotku.;) V našem čtyřvchodovém baráku mám truhlík jen já a ještě na druhém konci jedna paní. Škoda, mohl být náš dům překrásný s kytkami na oknech. Mám pocit, že pro mnohé je Kaufland a Lidl přitažlivější, než zahradní obchody. Je to otázkou priorit. *ee*Já sama se zimníma truhlíkama, to by nebylo fajn, ale stále o nich přemýšlím.

ron*

Dobrý den, Babkazov.

Bydlím na vesnici. Tam snad není domek bez truhlíků za oknem. Dokonce míváme i soutěže o nejhezčí jarní, letní... výzdobu oken.

Zimní truhlíky si určitě dejte. Třeba se sousedům zalíbí a nakonec si okna vyzdobí také. A když ne, alespoň ta Vaše okna budou dělat radost a parádu.*slunce*

limetka*
hodnocení

2x

Aislim, dejte macešky, zimu vydrží, pokvetou už v únoru, když bude trochu teplo a na jaře budou moc pěkné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]