Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, předem se omlouvám za můj další rostlinný dotaz, opravdu si ale nevím rady. Prohledala jsem dvoudílný herbář, snažila jsem se pátrat i na internetu. Marně. Pozná někdo tuto rostlinu?
Není však jistý rozdíl v rozložení květů? Na mých fotografiích jsou květy čistě na horní části stonku, v jakémsi seskupení. Kdežto zde - botanickafotogalerie.cz/... - jsou květy rozloženy po celé úrovni stonku? Nechi zpochybňovat Vaši odpověď, potřebuji pouze ujištění.
Ano, je rozdíl v rozložení květů, všimla jsem si. Proto jsem také napsala "pravděpodobně" a nedala odkaz na konkrétní rostlinu - to ujištění.
Berte to případně jako návod pro své další hledání, nebo to může být i jakýsi návod pro jiné rádce a jejich hledání v jiných knihách. Turan to nejspíš bude, ale je jich víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.