Nejste přihlášen/a.
Mohu doporučit mulčování pomocí dřevní štěpky,je podstatně levnější,než kůra a dostupnější.Dokonce se dá i obarvit na hnědo,aby splnila i estetické hledisko,.
JABRAKA
Snad se takovým množstevním prodejem zabývají velkoobchody se zahradnickými produkty. Zadejte si do vyhledavače + okolí Ostravy a věřím, že se větší množství kůry koupí. - pt
doplněno 22.08.13 20:49:Zdravím,
jezdim z kontejnerovým autem a jednou jsem brál mulčovácí kurů cca 8m3 a bylo to u vjezdu do brány dolů paskov,je tam velkovyroba,ale ceny se mění tak nevím jak to je s cenou,firmu jsi už nepamatuji,ale pokud by jste o to měl zajem mohl bych vám to zjistit.Je tam i velký vyběr kur.
doplněno 22.08.13 21:08:ABEX SUBSTRATY a.s
Vloni jsem zakoupila větší množství mulčovací kůry, přez zimu se 50% rozpadlo na prach. Vyřešila jsem to zakoupením zahradního drtiče, dělá krásné špalíčky. Větve mám v dosahu domu, práce s drtičem je paráda, jsem spokojena.
Tak tenhle šmejd mi již PPL přivezla rozbitý. Křehký plast. Vyměněný odešel za rok. Nejdříve vyhazoval pojistky při zpětném běhu. Prý konstrukční vada. Dělaly to všechny. Pak se kouřilo z motoru aniž by byl přetěžován. Z plastu nelezl žádný kovový chladič. Prodejce se stavěl na zadní. Teprve ČOJ zařídila, že vrátil peníze. Další jsem koupil Einhel. Ten má alespoň pevný a pružný plast. Navíc motor má žebrovaný chladič jak hlava motocyklu. A špalíky to je jen zbožné přání. Neumí to žádný. Lezou z toho z velké části rozsekané jitrnice. To se týká čerstvých větví. Špalíky dělá jen ze silnějších a náležitě proslých větví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.