Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mulčovací kura

Od: renatka0702* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den potřebovala bych poradit kde zakoupit mulciovaci kuru ve vetsim množství v okoli ostrava dekuji...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V Bělském lese sídlí Lesní škola a v ní správcové lesa. Jestli Bělák neznáte, tak je to v místech, kde bývala kasárna, naproti Dakotě. Tam byste mohl uspět. Vidívám hromady mulče po celém lese, když vykácejí stromy, zbaví je kůry a ta zůstane v lese. *hej*

jabraka*
hodnocení

0x

Mohu doporučit mulčování pomocí dřevní štěpky,je podstatně levnější,než kůra a dostupnější.Dokonce se dá i obarvit na hnědo,aby splnila i estetické hledisko,.

JABRAKA

zahradnicek

Se všemi přívlastky bych souhlasil, kromě té dostupnosti. Můžete poradit, kde mi prodají dřevní štěpku v rozumném množství (né celou Tatru) na jihovýchodě Moravy?

pt®
hodnocení

0x

Snad se takovým množstevním prodejem zabývají velkoobchody se zahradnickými produkty. Zadejte si do vyhledavače + okolí Ostravy a věřím, že se větší množství kůry koupí. - pt

doplněno 22.08.13 20:49:

firmy.cz/...

johhny16*

Zdravím,

jezdim z kontejnerovým autem a jednou jsem brál mulčovácí kurů cca 8m3 a bylo to u vjezdu do brány dolů paskov,je tam velkovyroba,ale ceny se mění tak nevím jak to je s cenou,firmu jsi už nepamatuji,ale pokud by jste o to měl zajem mohl bych vám to zjistit.Je tam i velký vyběr kur.

doplněno 22.08.13 21:08:

ABEX SUBSTRATY a.s

renatka0702*
hodnocení

Dobrý den děkuji moooc já už se tam zájezdu podivat mám to kousicek

uska*
hodnocení

0x

Vloni jsem zakoupila větší množství mulčovací kůry, přez zimu se 50% rozpadlo na prach. Vyřešila jsem to zakoupením zahradního drtiče, dělá krásné špalíčky. Větve mám v dosahu domu, práce s drtičem je paráda, jsem spokojena.

rozbaleno.cz/...

jirbar*

Tak tenhle šmejd mi již PPL přivezla rozbitý. Křehký plast. Vyměněný odešel za rok. Nejdříve vyhazoval pojistky při zpětném běhu. Prý konstrukční vada. Dělaly to všechny. Pak se kouřilo z motoru aniž by byl přetěžován. Z plastu nelezl žádný kovový chladič. Prodejce se stavěl na zadní. Teprve ČOJ zařídila, že vrátil peníze. Další jsem koupil Einhel. Ten má alespoň pevný a pružný plast. Navíc motor má žebrovaný chladič jak hlava motocyklu. A špalíky to je jen zbožné přání. Neumí to žádný. Lezou z toho z velké části rozsekané jitrnice. To se týká čerstvých větví. Špalíky dělá jen ze silnějších a náležitě proslých větví.

jabraka*
hodnocení

0x

Drcenou štěpku vyrábí jako odpad řada firem,ošetřujících stromy a keře.Při údržbě zeleně prořezané větve takto likvidují a štěpku nechávají na místě,nebo odvážejí do kompostové zavážky.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]