Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kustovnice čínká - kdy kvete?

Od: najdem* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Může mně někdo sdělit, kdy kvete kustovnice čínská (goja). Mně kvete až v září a mám dojem ,že než nasadí plody přijdou mrazy,takže žádné plody nebudou. Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bartas*
hodnocení

0x

Kvete od června do října ale záleží na péči kustovnice.cz/...

totak*
hodnocení

0x

Budete zřejmě další z řady zákázníků firmy Starkl, kteří si zakoupili ten jejich paskvil. Kustovnce vypěstovaná ze seminek sušených plodů kvete často už na dvouletých rostlinách zatímco ten zázrak od Stárkla kvete o rok později a ještě k tomu jde do květu až koncem léta takže se plodů nedočkáte. Doporučuji si otevřít forum zahrada.cz kde je na téma kustovnce od Starkla popsáno mnoho stránek.

Souhlas. Také jedna ze zklamaných zákaznic. I když nešlo zrovna o Kustovnici.

hodnocení

0x

Presne tak.Taky jsem naletela,koupila ji tchyni a byla bezradna,ze kvete pozde.Pak jsem se docetla,ze plodi v prosinci.Tak to bych chtela v nasich podminkach videt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]