Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konopné semínko - lze ho koupit?

Od: polinek* odpovědí: 18 změna:

prodávají se masti z konopného semínka ,kde ho koupím?Chci mast si udělat sama

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

2x

V každém trochu větším městě je growshop. Najděte si na netu adresu a skočte si tam. A pak taky lékárny a lékárny specializující se na konopné produkty. Všechno legální, poradí vám, vysvětlí ...

hodnocení

1x

Jen na okraj, v tom semínku účinné látky není ani co se za nehet vleze. Semínka budou dobrá na taneční parket, aby to lépe klouzalo nebo pro andulky. Na mast je konopí třeba, ale to teď dozrává, sadit semínka musíte na jaře.

doplněno 18.09.12 16:09:

p.s. V lékárně koupená mast ROZHODNĚ neobsahuje THC (legislativa) je vyrobena z technického konopí. Tím pádem má úplně jiné účinky než konopí které tuto látku produkuje.

lidus*
hodnocení

0x

Nejlíp je mít v rodině pubertálního synovce a sežene od Canabisu vše. Konopí seté mají u nás i v OBI ale já bych raděj k vůli kvalitě volila zdroj toho synovce.

hahanaj*
hodnocení

0x

konopné semínko se běžně koupí

polinek*
hodnocení

a je to vhodné na udělání krému?

doplněno 18.09.12 13:02:

liduš,,co to je Canabis?

lidus*

No ono to konopí seté třeba zrovna z OBI je dobré tak pro ptáky na zobání, obsahuje prý málo účinné látky. Nemáte v rodině nějakého mladého kluka, jistě by měl přístup ke zdroji kvalitního produktu.

polinek*
hodnocení

mám,ale u nás nikdo nepoužívá drogy ,nebo co to je. CHci to na záda a ta mast kupná je slabá.ONO není mi 20cet

doplněno 18.09.12 15:09:

,,já to opravdu chci na záda,,sestřenka dodává zboží do lékáren a prý to asi je slabé,tak jsem chtěla si to nějak aby to bylo účinnější,,prášky již nechci brát. A můj zase koleno..Nejsem mladice mé záda již nwěco pamatují i mužovo koleno.

Zkoušela jsem i koňskou mast,ale nepomáhá.

michaltopic*

Ke mě jednou přišla teta, že si chce vyrobit s jednou známou mast a jestli někoho z uživatelů neznám (studoval jsem na VŠ a tam bylo uživatelů požehnaně). Tak jsem sehnal pytel listí a předal to tetě. Za pár týdnů mi říkala, že to je super. Povedlo se jim to a hlavně to fungovalo (prý na nějaký ekzém na rukách - zmizel za týden dva). Nebojte se zeptat na rovinu, vždyť o nic nejde. To jen naše vláda dělá, že je to ukrutná droga ničící spoustu životů a je to KRAVINA!

Jinak doporučuji tu lékárnu a koupit si hotovou mast. Měla by zabrat a když ne, tak pak bych sháněl dobrý recept a dál ty semínka.

lidus*

cannasutra.cz/... Zde je recept na výrobu, mě pomáhá na svalové křeče super.

michaltopic*

No moment! Chcete si dělat konopnou mast a nevíte co je Canabis? To je jako kdybyste měla ráda pivo a nevěděla co to je chmel ;)

Canabis je rostlina ... marihuana, tráva, konopí, ganja ...

hodnocení

0x

Pokud ještě sháníte konopná semena, tak je prodávají v e-shopu na www.jsemfit.cz. Také si zkusím udělat tu mast.

sabule
hodnocení

0x

dobrý den, semínka se kupují všude. My to pěstujeme na mastičku a ze semínek dělame olej na odličování. je to velice. učiné.. hodně jse mi po tom zlepšila plět a mastičku používám na jizvu kterou mam po operaci a je viditelně lepší . jestli chcete semínka mohu vám je dát

polinek*

samule,stačí,jak mi pošlete konkrétní obchod..Myslím ,že mi je pošlou,,nebo ne?

michnek*

dobrý den.Také sháním. Manželovi to dost pomáhá na ekzém. Dostal sklenici mastičky domácí výroby a již doděláváme. tak bych taky ráda vyrobila. ale sháním ty semínka. mohu od vás nějaké odkoupit?

hodnocení

0x

V Mariánských Horách, v kolonii naproti Narpy na náměstí, v jednom z těch domečků, vlevo od cesty, je prodejna s pěstitelskými potřebami a také výrobky z kanabisu, tedy konopí.;)

polinek*

,na náměstí jak je NARPA přes cestu ,,je tam sekáč.Tedy byl..nebyla jsem tam několik let.Čili směrem na Ostravu z Poruby?Po pravici?díky

doplněno 28.09.12 23:14:

dala bych bod,ale nemám takže díky ...

Když necháte Narpu za zády a vejdete do kolonie, jsou tam bazary a vlevo od nich je prodejna Mayak s pečivem a ještě více vlevo ta marjánková prodejna. Vešla jsem tam omylem, protože je zvenku taková netradiční. Dodnes lituju, že jsem z prodavače nevymámila džointa. Moc bych to chtěla vyzkoušet. *hi*

doplněno 29.09.12 11:35:

Cigareta s marihuánou :D

polinek*

tak to nevím co to je .

doplněno 29.09.12 12:46:

Jedině si vypěstovat a bafnout si. haha

doplněno 29.09.12 16:22:

já jsem nekuřák a bála bych se,že to se mnou praští..Už se motám teď!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]