Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozná někdo co to je?

Od: emilka12* odpovědí: 5 změna:

doplněno 19.08.13 20:48:

Už se na tom pracuje

doplněno 19.08.13 20:53:

Tohle mě vyrostlo mezi kytkami.Není to náhodou nové koření.Skoušela jsem ho vypěstovat.Děkuji za odpovědi.:)

Pozná někdo co to je?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

chybí vložit přílohu,mě se tam zobrazí reklama na MALL

limetka*
hodnocení

0x

Mně se zdá, že vám tam spíše roste ze zatoulaného semínka buď olše nebo topol...pimentovník neboli nové koření má úplně jiné listy.

hodnocení

0x

Pokud jsou lístky ze spodní strany stříbřitě šedé, tipovala bych to na osiku. Ale klidně ji nechte růst, pod osikami se krásně daří křemenáčům. :D Jaga.

bartolomej*
hodnocení

0x

Dobrý den paní Emilko, já bych si troufnul hádat že to je malej doubek, máme tady dub před barákem a od jara dorůstají rostlinky 10-25cm. Zřejmě s rašelinou nebo jinou zeminou jste vložila do truhlíku žalud. Přeju pěkný den :)

limetka*

Dub to určitě není, listy vypadají jinak, pokud to není topol nebo olše, pak má pravdu jaga a mohla by to být osika - ony jsou příbuzné všechny tři a mladé rostlinky mají listy podobné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]