Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růže z Jericha

Od: veronikanika2012* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,nevíte kde se dá sehnat růže z Jericha?Nejraději okres Teplice.Děkuji Veronika

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zakoupit jí můžete v Hornbachu a Baumaxu.

doplněno 10.09.12 15:56:

Dvořák a syn zahradnictví

Stanová

Trhovany

Teplice

Zahradnictví najdete na internetě, kde se můžete zeptat, zda růži mají.

cesmina*
hodnocení

2x

Stačí sehnat větvičku a tu pak zasadit do země,zakrýt sklenicí a zalévat.Mám to vyzkoušené.Bohužel jste dost daleko,tak Vám rostlinu nemůžu přivést.Nebo zkusit internet.zahradnictví. Cesmína

veronikanika2012*
hodnocení

Ahojky,děkuji moc všem za rady.Nečekala jsem takovou odezvu.Určitě jste mi pomohly.Pa a hezký den.Veronika*tanec*

cesmina*
hodnocení

1x

Viky ,myslím že jste si to spletla.Nevím ,že by se klematisu říkalo růže z Jericha.Cesmína

Omlouvám se všem, Clematis, není Růže z Jericha. Tyto fotky byly zaslány omylem. Viky

hodnocení

0x

Dobrý den, Veronika. Růže z Jericha, různé barvy, tu nyní mají i malé zahradnictví, kde se prodávají kytičky. Podívejte se kolem sebe, kde máte zahradu, zda jí někdo ze sousedů nemá. Vypěstovala a darovala jsem hodně odkopků, sousedům, když má růže dobrý kořenový bal, tak se krásně a rychle chytne. Jen můj názor

doplněno 10.09.12 16:43:

Kde je možné koupit Růži z Jericha.

Je to:

NATURCENTRUM

Teplice _ městská část, Nová Ves

naturcentrumcz.eu/...

naturcentrumcz.eu/...

doplněno 11.09.12 20:15:

Ještě jednou Clematis s Globusu. Byla jsem se podívat v Globusu, jaký mají Clematis. Mají tam 8 druhů, jeden nádhernější než druhý. Tady je foto ukázka.

doplněno 11.09.12 21:43:

Omluva všem, není to Růže z Jericha.

Růže z Jericha

hodnocení

0x

Růže z Jericha se jmenuje pouštní rostlina, kterou prodává zásilkový obchod www.bonprix.cz

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, záleží jakou rostlnu máte na mysli.Selaginella lepidophylla a nebo Lonicera periclymenum?

je s kupodivem, že u nás jsou nazývány stejným jménem dvě zcela odlšné rostliny a to pak vede k podivným radám a i dotazům, já jsem donedávna myslel, že Růže z Jericha je vraneček, suchá kapradina, která se dá talířku s vodou a ona zezelená a pak mi připadaly zcela nesmyslné dotazy, jak jí tvarovat a nebo dokonce stříhat!

až mi upřesníte, jakou rostlinu máte na mysli, tak Vám poradím, kde jí koupit, objednat

stracena*
hodnocení

0x

No pokud máte na mysli zimolez, tak možná u někoho odkopek ze zahrádky. Straková

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]