Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nevíte kde se dá sehnat růže z Jericha?Nejraději okres Teplice.Děkuji Veronika
Stačí sehnat větvičku a tu pak zasadit do země,zakrýt sklenicí a zalévat.Mám to vyzkoušené.Bohužel jste dost daleko,tak Vám rostlinu nemůžu přivést.Nebo zkusit internet.zahradnictví. Cesmína
Dobrý den, Veronika. Růže z Jericha, různé barvy, tu nyní mají i malé zahradnictví, kde se prodávají kytičky. Podívejte se kolem sebe, kde máte zahradu, zda jí někdo ze sousedů nemá. Vypěstovala a darovala jsem hodně odkopků, sousedům, když má růže dobrý kořenový bal, tak se krásně a rychle chytne. Jen můj názor
doplněno 10.09.12 16:43:Kde je možné koupit Růži z Jericha.
Je to:
NATURCENTRUM
Teplice _ městská část, Nová Ves
doplněno 11.09.12 20:15:Ještě jednou Clematis s Globusu. Byla jsem se podívat v Globusu, jaký mají Clematis. Mají tam 8 druhů, jeden nádhernější než druhý. Tady je foto ukázka.
doplněno 11.09.12 21:43:Omluva všem, není to Růže z Jericha.
Dobrý den, záleží jakou rostlnu máte na mysli.Selaginella lepidophylla a nebo Lonicera periclymenum?
je s kupodivem, že u nás jsou nazývány stejným jménem dvě zcela odlšné rostliny a to pak vede k podivným radám a i dotazům, já jsem donedávna myslel, že Růže z Jericha je vraneček, suchá kapradina, která se dá talířku s vodou a ona zezelená a pak mi připadaly zcela nesmyslné dotazy, jak jí tvarovat a nebo dokonce stříhat!
až mi upřesníte, jakou rostlinu máte na mysli, tak Vám poradím, kde jí koupit, objednat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.