Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámá kytka

Od: jožo odpovědí: 13 změna:
Dobrý den dovezl jsem si rouby mně neznámých kytek,rostou mi ale neznám název.jedna vypadá jako nějaký druh adenie,ale druhá?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tato otázka nebyla pominuta, odpověď na ni však zatím neznám. K listům, které se na ní nacházejí, nějak nepasuje ten kmínek pod nimi. Jožo, vydrž:)

jožo
doplnit odpověď
hodnocení

0x
otahalka nemohla byste se podivat i na moji kytku?
otahalka
MOHLA,MOHLA,ALE TAKY MĚ NIC NENAPADÁ.TEČE Z NÍ PO ULOMENÍ LISTŮ BÍLÉ MLÉKO?
al bunda*
Mi to připomíná Kroton, ale na ten je to málo barevné...
To mě napadlo také, ale právě - chybí mi tam trny... :)
jožo
Asi ne, ale jsou tam vlákna, jde to těško urvat
ukulele*
poradím jen toto: pošli tu fotku nejlepšímu botanikovi v čr a to doktoru Václavovi Větvičkovi do botanické zahrady Na slupi, emailovku najdeš po zadání botanická zahrada Na slupi...
jožo
Už se dávno stalo
ukulele*
a co pa Ti poradil?

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ještě by to mohlo být avokádo.
Hezký den.
rehnice*
Já myslím, že to je druh Pachyry.*nevi*
zeta
Nejsem odborník, ale myslím, že jde o sukulent rodu Euphorbia - pryšec. Podobnou mám doma. Mohl by to být druh E. millotii.

yenda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Všichni jste vedle, jak ta jedne. Jedná se o semenáček oříšku Kešu. Posílám obrázek svého semenáčku a ten je úplně stejný :)

ovoce.smejkalovi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]