Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám prosbu,či spíše dotaz. Jak mám udržet Orchidej a Miltonii po odkvětu tak,aby mi vydržely co nejdéle a kvetly i příští roky.Obě již odkvetly a já teď nevím jak dál.
A ještě se chci zeptat,zda mohu při přesazování pokojových květin přidat do nové zeminy ,smíchané,dubové a smrkové piliny. Neuškodí jim to? Přeji hezký den a děkuji za rady.Kotatko.A ještě jedna maličkost.V rubrice vložit novou otázku, nad předmětem,je stále vidět můj mail,i když je vedle napsáno ( je skrytý )
Dobrý den, Koťátko. Začnu přesazování pokojových květin, tam bych žádné piliny nedávala. Stačí koupit pytel zeminy, pro pokojové květiny, kytičky budou spokojené. Piliny dávám k tújím, nebo kolem záhonku, kde chci udržet vláhu. Na podzim je smíchám s hlínou, rozloží se.
Orchidej Miltonii, jak přezimovat, aby na další rok kvetla. Má stejné požadavky, jako orchideje, to znamená hodně světla, ale ne, přímé sluníčko. Miltoniie nesnáší přemokření, než jí zalijete, tak se prstem přesvědčit, že je zem suchá. Bude-li orchidej přes zimu v chladnu, omezíme zálivku. Od března do září, 1 x za 14 dní přihnojujeme. Jen můj názor-
Tady se můžete dočíst více:
doplněno 05.09.12 02:14:Poslední otázka: Když se přihlásíte, tak Váš mail vidíte, jen vy, pro ostatní tam nic není.
doplněno 05.09.12 19:02:Děkuji. Viky
Dobrý večer viky. Srdečně děkuji za odpověďi,moc jsem si orchidej přála,nakonec mi ji darovala kamarádka,ale protože mám strach,abych jim ničím neublížila,Vaše odpověď mě potěšila i pomohla.Přes zimu mám choulostivější květiny,nechávám v ložnici,kde netopím,a je v ložnici jen 15 stupňů.Hezký večer.kotatko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.