Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nyní vysadit a lze pestovat pres zimu?

Od: akr* odpovědí: 2 změna:

Které kytičky, bylinky, zelenina, ovoce lze nyni vysait? Stihne se jeste letos neco i sklidit? Popr. co lze pestovat doma?

Je mi jasné že většinou všechny bylinky jdou za oknem ale rád si poslechnu Vaše tipy!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Letos určitě ještě stihnete vysadit a sklidit ředkvičky a listový špenát. Vysadit na konci podzimu pak můžete česnek, sklízet budete příští rok. Dále vysaďte jahodníky. Sklízet opět až v příštím roce.

Za okno lze dávat jakékoliv bylinky.

hodnocení

0x

Dobrý den. Co na zahrádce. Už jsem si dala do truhlíčku pažitku, petržílku, kudrnatku, mátu, aby se do zimy zakořenila a sloužila celou zimu.

Na zahrádce, jsem podle našeho zahradníka nasadila okurky nakládačky v době, kdy se začaly sklízet brambory. Zahradník poradil, že okurky vydrží až do zámrzu, tak jsem zvědavá. Okurky, které jsou nasazené od května, už mají listy škaredé. Tyto druhé okurky, začínají rodit první malé okurčičky.

Když se sklízela cibule, tak jsem si nasela semínka cibulky, ale dál od sebe. Nyní mám krásné zelené natě, čerstvé cibulky, to jsou jen takové vychytávky. Z mojí zahrady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]