Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kořeny třešně?

Od: honza57 odpovědí: 5 změna:

budu kácet starou třešeń o průměru kmenu cca 40-50cm. nechal jsem celý kmen na vyvrácení hupcukem i s kořeny jelikož tam nechci pařez.

A moje otázka zní jaké má kořeny-jestli do stran nebo kolmo dolů? na Wikipedii se o kořenech nezmiňují.

díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Spíše do stran. Chce to obkopat kmen a starší sekerou prostě odsekávat kořeny. Ale při průměru 50cm, to už bude docela makačka.

honza57
hodnocení

díky,nedělám to poprvé ale nevěděl jsem kam má kořeny.

honza57
hodnocení

všechno jde když se chce viz obrázek,pařez vykopán ručně s pomocí 2 hupcuků

Kořeny třešně?

hodnocení

0x

Dobrý den Honzo. Když se podíváte kolem třešně, tak kořeny, hodně koukají nahoře do všech stran. Naše třešně, má některé kořeny i 3 cm nad povrchem. Vadí nám to při sekání. Určitě to chce, každý kořen useknout u pařezu a vytahat. Jen můj názor.

hodnocení

0x

Pocitejte,ze do stran bude mit koreny nejmene 5m od stromu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]